Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τεχνολογία HYbrid4: η καινοτομία της Peugeot

Η γαλλική φίρμα συνεχίζει να μειώνει τις εκπομπές CO2 στα αυτοκίνητα της γκάμας της: ο μέσος όρος εκπομπών ρύπων στα μοντέλα Peugeot ήταν 129g/km το 2011, και επομένως κάτω από το όριο των 130g/km που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το 2015.

Η περιβαλλοντική πολιτική της Μάρκας περιλαμβάνει την συνεχή βελτίωση των θερμικών κινητήρων (που επιτυγχάνεται μέσω του downsizing, και των συστημάτων e-HDi Stop & Start), και επιβεβαιώνεται με την εισαγωγή μιας νέας γενιάς κινητήρων όπως η οικογένεια των κινητήρων βενζίνης EB (τρικύλινδροι 1.0l και 1.2l), που παρουσιάζονται στο νέο 208.

Η τεχνολογική καινοτομία της Peugeot, ισχυρός παράγοντας της περιβαλλοντικής δέσμευσης της εταιρίας στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής αγοράς με υψηλά ποσοστά diesel, είναι η παγκοσμίως πρώτη τεχνολογία...
HYbrid4.

Με το HYbrid4, η Peugeot προσφέρει μία γκάμα που φτάνει σε νέα επίπεδα περιβαλλοντικών επιδόσεων και οδηγικών απολαύσεων, συνδυάζοντας πολλά προτερήματα.

Ο συνδυασμός ενός κινητήρα diesel 2.0 HDi FAP 163hp που οδηγεί τους εμπρός τροχούς, με έναν ηλεκτρικό κινητήρα 37hp ενσωματωμένο στον πίσω άξονα, επιτρέπει τον συνδυασμό μιας νέας οδηγικής εμπειρίας – μέσω της τετρακίνησης, της μέγιστης συνδυασμένης ισχύος 200hp, τον ηλεκτρικό τρόπο λειτουργίας μηδενικών ρύπων ‘ZEV’ (Zero Emissions Vehicle) – και κατανάλωση καυσίμου μειωμένη κατά 35% από ένα αυτοκίνητο με θερμικό κινητήρα ίδιας ισχύος και κυβισμού.

Τρία μοντέλα παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο σαλόνι αυτοκινήτου στη Γενεύη επιδεικνύοντας το δυναμικό της εφαρμογής του HYbrid4 σε όλη τη γκάμα.

· Το 3008 HYbrid4 παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρώτη.

· Το 508 RXH με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που δίνουν μια πρωτότυπη άποψη στον κόσμο των αυτοκινήτων all-road με ενισχυμένα οδηγικά χαρακτηριστικά.

· Το 508 HYbrid4, παρουσιάστηκε επίσης σε παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη, ενώ θα είναι διαθέσιμο το Καλοκαίρι 2012.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...