Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έφυγε από τη ζωή o Ferdinand Alexander Porsche

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών, ο Ferdinand Alexander Porsche, ο εγγονός του ιδρυτή της γερμανικής εταιρείας κατασκευής των ομόνυμων σπορ αυτοκινήτων και σχεδιαστής του θρυλικού μοντέλου της εταιρείας, της 911.

«Ως σχεδιαστής της Porsche 911, δημιούργησε...
στην εταιρεία μας ένα νέο πρότυπο που χαρακτηρίζει ακόμα και σήμερα τα σπορ αυτοκίνητα μας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλου Matthias Mueller, προσθέτοντας ότι «η φιλοσοφία του για σχεδιασμό ποιότητας είναι για εμάς μια κληρονομιά, που θα συνεχίσουμε να αγαπούμε και στο μέλλον».

Ήταν γιος του Ferry Porsche, του ιδρυτή της εταιρίας, και εγγονός του Ferdinand Porst του ανθρώπου που δημιούργησε τον θρυλικό σκαραβαίο. Ο ίδιος έδειξε το ταλέντο του στο σχέδιο από μικρή ηλικία. Ανέλαβε το σχεδιαστικό τμήμα της Porsche και κατά την δεκαετία του 1960 παρουσίασε την 901, το 1963. Η γαλλική Peugeot όμως, είχε ήδη καταθέσει τις δικές της τριψήφιες ονομασίες με το μηδέν στο μέσον, γεγονός που ανάγκασε τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να μετονομάσει το μοντέλο σε 911.

Η 911 εγκαινίασε μια νέα εποχή για την αυτοκινητοβιομηχανία. Μετά από χρυσή πορεία περίπου 50 ετών, η θρυλική 911 βρίσκεται πλέον στην έβδομη γενιά της η οποία παρουσιάστηκε το 2011 στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...