Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ράλλυ Ακρόπολις 2012: Συνέντευξη Τύπου

Στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, ένα χώρο που για δεύτερη συνεχή χρονιά άνοιξε τις πύλες του στο Ράλλυ Ακρόπολις, δόθηκε συνέντευξη Τύπου για το φετινό που θα διεξαχθεί στις...
24-27 Μαΐου 2012.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την ενεργή παρουσία της Πολιτείας δίπλα στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Η τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσωπήθηκε τόσο από τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Βιομηχανίας και Πολιτισμού Πελοποννήσου, κ. Απόστολο Παπαφωτίου, όσο και από το Δήμαρχο Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων, κ. Κώστα Λογοθέτη, αλλά και τους δημάρχους των περιοχών απ' όπου πρόκειται να περάσει η διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις 2012.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κατά το χαιρετισμό του επεσήμανε πως το αρμόδιο υπουργείο θα σταθεί και φέτος δίπλα στο Ράλλυ Ακρόπολις, μέσω χορηγίας που θα προέλθει από τον ΟΠΑΠ, ενώ χαρακτηριστικά είπε «Αν κάπου βλέπουμε μια αξία και μπορούμε να επενδύσουμε σ' αυτό, το κάνουμε. Ειδικότερα όταν βλέπουμε ότι δίπλα σ' αυτό που γίνεται υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γι' αυτό που κάνουν. Όταν αυτό στο οποίο επενδύουμε έχει προστιθέμενη αξία, το κράτος έρχεται ως αρωγός».

Από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων, με τον οποίο από σήμερα ξεκινά μια νέα συνεργασία σε επίπεδο διοργάνωσης και προβολής, χαιρετισμό απήυθυνε η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), κ. Παναγιώτα Ψαράκη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή του ντοκιμαντέρ του Ράλλυ Ακρόπολις, την παραγωγή του οποίου ανέλαβε η εταιρεία Boo Productions και τη σκηνοθεσία η κ. Βίκυ Βελλοπούλου, νικήτρια του σχετικού περυσινού διαγωνισμού με θέμα την εξεύρεση σκηνοθέτη για την υλοποίηση του ντοκιμαντέρ. Πρόκειται για μία παραγωγή που εστιάζει «πίσω από τις κάμερες», στον τρόπο δηλαδή που στήνεται κάθε νέο Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και στη σημασία του τόσο για τους οργανωτές όσο και για τους θεατές.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ράλλυ Ακρόπολις 2012 www.acropolisrally.gr και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο «videos» έχει αναρτηθεί το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο είναι ελεύθερο δικαιωμάτων. Επιπλέον, από τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 και μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου, εντός του διαδικτυακού τόπου θα διενεργείται ψηφοφορία για την κατηγορία «Συνοδηγοί», που θα πλαισιώσει τις ήδη υπάρχουσες στο Hall of Fame του Ράλλυ Ακρόπολις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...