Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

18ο Ράλι Φίλιππος - Με το στροφόμετρο στα κόκκινα

Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την κατάσταση στην Λέσχη Αυτοκινήτου Βεροίας, καθώς όσο πλησιάζουν οι μέρες τόσο εντείνονται οι εργασίες που αφορούν το 18ο Ράλι Φίλιππος, τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος.

Τον ίδιο χαρακτηρισμό θα μπορούσε να δώσει κανείς και για την κατάσταση που επικρατεί στα ενεργά αγωνιστικά πληρώματα της Βορείου Ελλάδος, αφού η ανάγκη για...
αγώνα είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με την διάθεση που επικρατεί γενικά στην καθημερινότητα.

Όσο για τους θεατές, αυτοί βρίσκονται σε μια γλυκιά αναμονή, με τους ήχους των αγωνιστικών του τελευταίου αγώνα του 2011 να αντηχούν στα αυτιά τους.

Ο πήχης τέθηκε ψηλά γιατί η διοργάνωση ενός υπέροχου αγώνα, άξιο του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο, είναι μονόδρομος για όλους τους εμπλεκόμενους. Η λέσχη από την πλευρά της κάνει ότι είναι δυνατόν να το διασφαλίσει, ενώ το ενδιαφέρων από τα πληρώματα αυξάνεται σε καθημερινή βάση. Στόχος είναι να υπερβούν κατά πολύ τις 30 οι συμμετοχές, έτσι ώστε να επωφεληθούν ΟΛΟΙ από το πριμ εκκίνησης που δίνει η Λ.Α.Β.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλα τα πληρώματα τα οποία θα λάβουν μέρος στον αγώνα, είναι καλεσμένοι σε δείπνο το Σάββατο μετά την εορταστική εκκίνηση στο εστιατόριο Sala του Πολυχώρου Ελιά που είναι και Μέγας Χορηγός του αγώνα. Τέλος για την ευκολία των πληρωμάτων, προβλέφθηκε φυλασσόμενη στάθμευση των αγωνιστικών κατά την διάρκεια της νύχτας από την εταιρία Security ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ στην Πλατεία Ελιάς.

Η επιβεβαίωση για την Λέσχη Αυτοκινήτου Βεροίας δεν άργησε να έρθει και έτσι το σλόγκαν «Όλοι μαζί μπορούμε» έγινε πραγματικότητα. Μετά από συνεχής επικοινωνία με την ΟΜ.Α.Ε. (Ομοσπονδία Αυτοκινήτου Ελλάδος) σε ότι αφορά την αύξηση του παράβολου, η απάντηση της αρχής του σπορ ήρθε την Δευτέρα 26 Μαρτίου. Η απόφαση της ΟΜΑΕ ήταν να εξισώσει το παράβολο άδειας τέλεσης αγώνα ανά συμμετέχοντα, ασχέτως κυβισμού.

Από μόνη της αυτή η απόφαση θα έπρεπε να άρει κάθε πρόσθετη προσπάθεια της Λ.Α.Β. για περεταίρω μείωση του παράβολου. Παρά ταύτα στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να στηριχθούν οι αγωνιζόμενοι που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το 18ο Ράλι Φίλιππος. Δείχνοντας εμπράκτως πως η Λέσχη Αυτοκινήτου Βεροίας το εννοεί όταν υποστηρίζει πως «Όλοι μαζί μπορούμε». Έτσι εξισώνει το παράβολο συμμετοχής στα 320 ευρώ για όλους και επιπλέον μειώνει το αρχικό ποσό προσφέροντας πριμ εκκίνησης ανάλογα με τον αριθμό των πληρωμάτων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Τα παράβολα συμμετοχής μπορούν να διαμορφωθούν ως εξής:



Προϋπόθεση για να ισχύσουν τα παραπάνω είναι η κατάθεση ολόκληρου του αρχικού παραβόλου συμμετοχής (320ευρώ) με την δήλωση συμμετοχής. Αρ. Λογαριασμού ΕΜΠΟΡΙΚΗ Τράπεζα : 38468987 Μπιλαδέρης Βασίλειος. Κατά την επικύρωση της συμμετοχής στον Διοικητικό - Τεχνικό Έλεγχο θα επιστραφεί το ποσό του πριμ ανάλογα με τις συμμετοχές που θα λάβουμε όπως αναφέρουμε στον παραπάνω πίνακα.

Επιπλέον το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και μετά την Εορταστική Εκκίνηση στην Πλατεία Ελιάς, θα ακολουθήσει ΔΩΡΕΑΝ γεύμα προς τιμήν όλων των αγωνιζομένων που θα λάβουν μέρος στο 18ο Ραλι ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο εστιατόριο Sala του Πολυχώρου Ελιά που είναι και Μέγας Χορηγός του αγώνα. Τέλος προβλέψαμε και την στάθμευση των αγωνιστικών στην Πλατεία Ελιάς κατά την διάρκεια της νύχτας με αποκλειστική φύλαξη από την εταιρία Security ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ.

Σας περιμένουμε όλους στις 21 και 22 Απριλίου στο 18ο Ράλι Φίλιππος, για να γιορτάσουμε μαζί τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος για το 2012, δείχνοντας πως ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να σωθεί με πράξεις και προσπάθεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...