Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

WOT track day - Meet the Rebels!

Μπείτε στην κουλτούρα της πίστας και ελάτε κοντά μας στο επόμενο WOT Track day, την Τετάρτη 11/4, στο Kartodromo Αφιδνών.
Πριν έρθετε όμως ρίξτε μια ματιά στο πολύ ωραίο άρθρο των
Τα αυτοκίνητα για να μπουν στην πίστα θα πρέπει απαραιτήτως να τηρούν προδιαγραφές ηχορύπανσης. Θα πρέπει λοιπόν να διαθέτουν ολοκληρωμένο σύστημα εξαγωγής, περιλαμβανομένου τελικού σιγαστήρα.
Το όχημα πρέπει να είναι ικανό να περάσει το στατικό τεστ θορυβομέτρησης, όπου στο 2/3 των μέγιστων στροφών του κινητήρα θα παράγει ήχο λιγότερο από...
95dBA στο 1μέτρο από την εξάτμιση σε 45ο γωνία. Π..χ. σε όχημα που στροφάρει μέχρι τις 8000Rpm, η μέτρηση θα γίνεται στις 5330Rpm. Κάθε όχημα που ηχορυπαίνει περισσότερο θα αποκλείεται από τη διοργάνωση. Σε όλα τα οχήματα είναι υποχρεωτική η χρήση σιλανσιέ για τη μείωση του θορύβου.
Από εκεί και πέρα στο trackday θα συμμετέχουν τόσο αυτοκίνητα drift όσο και GP(χρόνους) και θα μπαίνουν στην πίστα ανά ομάδες ενώ θα υπάρχει και τα αυτοκίνητα του GP θα μπορούν να χρονομετρούνται για να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους.
Το ωράριο διεξαγωγής είναι από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 και το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 40 Ευρώ. Κάθε οδηγός δικαιούται να βάλει μαζί του ακόμη 1 άτομο. Συμμετοχές μπορείτε να δηλώνετε είτε ηλεκτρονικά στο http://www.driftclub.gr/v3/index.php?option=com_form&Itemid=89 ή στο 210 9576369.
Η είσοδος για τους θεατές είναι 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...