Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Volvo XC60 με κινητήρες diesel

Η άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διαφοροποίησε τη "λίστα επιλογών" των υποψήφιων πελατών της Volvo. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι πλέον οι diesel εκδόσεις για όλα τα μοντέλα. Αίφνης, στην SUV κατηγορία ιδιαίτερα δημοφιλείς αναδεικνύονται οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του Volvo XC60, εφοδιασμένες με turbo-diesel κινητήρες. Η Volvo Car Hellas, αντιλαμβανόμενη το αυξημένο καταναλωτικό ενδιαφέρον προσφέρει το όφελος απόσυρσης των 2.800 € σε όλους όσους αγοράσουν ένα XC60, ανεξάρτητα αν διαθέτουν αυτοκίνητο προς απόσυρση. Και το σημαντικότερο, το όφελος απόσυρσης προσφέρεται όχι μόνο για τις δίλιτρες αλλά και για τις εκδόσεις των 2.400 κ.εκ., που δεν ευνοούνται από τις διατάξεις της πολιτείας περί απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου!

Ανάμεσα στις diesel εκδόσεις του XC60, ξεχωρίζει με τις γενικότερες επιδόσεις του και τα ιδανικά για την εποχή χαρακτηριστικά, το...
XC60 2.0D DRIVe. Το αυτοκίνητο προσφέρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε μία πραγματικά προνομιακή τιμή, από 35.900 € στην έκδοση Kinetic!

Το XC60 2.0D DRIVe τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά δεν διαφέρει από τις βενζινοκίνητες εκδόσεις. Χαρακτηρίζεται από το ίδιο δυναμικό Σκανδιναβικό design, τη διακριτική πολυτέλεια, τους άπλετους χώρους, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την πληθώρα συστημάτων ασφάλειας. Ενδεικτικά, διαθέτει το μοναδικό σύστημα City Safety, που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό όλων των XC60. Το σύστημα αποδεικνύεται σωτήριο στην κίνηση της πόλης, αποτρέποντας συγκρούσεις με προπορευόμενο όχημα για ταχύτητες έως 35 χλμ/ώρα.

Κινητήρια δύναμη του XC60 2.0D DRIVe είναι ο πεντακύλινδρος δίλιτρος turbo-diesel κινητήρας των 163 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων. Διαθέτει τεράστια αποθέματα ροπής (400 Nm) που αποδίδεται σε ευρύ φάσμα στροφών (1.500-2.750 rpm). Στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνεται σύστημα Start/Stop και εντυπωσιάζει με την πολύ χαμηλή κατανάλωσή του, με μόλις 5,7 λίτρα/100 χλμ. για το μικτό κύκλο (6,9 και 4,9 λίτρα/100 χλμ. για κίνηση εντός και εκτός πόλης αντίστοιχα).

Με εκπομπές ρύπων CO2 149 γραμμ., το XC60 2.0D DRIVe έχει ετήσια τέλη κυκλοφορίας μόλις 253 €. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο περιορισμένη κατανάλωση σε συνδυασμό με τόσο μικρές εκπομπές ρύπων και συνεπώς χαμηλά τέλη κυκλοφορίας, βρίσκει κάποιος σε ένα βενζινοκίνητο σεντάν 1.600 κ.εκ. και όχι σ' ένα premium SUV! Το XC60 2.0D DRIVe διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, επίσης έξι σχέσεων, με επιβάρυνση 2.300 €.

Η πλούσια γκάμα των diesel εκδόσεων του XC60 συμπληρώνεται από τις τετρακίνητες εκδόσεις των 2,4 λίτρων, για όσους επιλέγουν πιο ακραίες συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου. Οι εκδόσεις αυτές έχουν ως κινητήρια δύναμη τον πεντακύλινδρο turbo-diesel κινητήρα των 2.400 κ.εκ., είτε στην έκδοση των 163 ίππων (κωδικός D3) είτε στην πιο δυνατή έκδοση των 215 ίππων (κωδικός D5). Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι έξι σχέσεων, είτε μηχανικό είτε αυτόματο. Όλες οι εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο διαθέτουν και σύστημα Start/Stop που περιορίζει σε σημαντικό βαθμό την κατανάλωση. Η Volvo Car Hellas προσφέρει το όφελος απόσυρσης των 2.800 € και στις εκδόσεις των 2.400 κ.εκ., με αποτέλεσμα τα XC60 2.4 D3 να ξεκινούν από τα 40.900 €.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...