Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Volvo V40 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (+PHOTO GALLERY)

Η Volvo Car Corporation θα παρουσιάσει το ολοκαίνουριο Volvo V40 στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το νέο 5θυρο Σουηδικό hatchback αναμένεται να επαναπροσδιορίσει ριζικά την premium μικρομεσαία κατηγορία, διαθέτοντας συστήματα και τεχνικά χαρακτηριστικά προερχόμενα από μεγαλύτερα μοντέλα της Volvo, σε ένα μοναδικού σχεδιασμού και αίσθησης Σκανδιναβικό "περιτύλιγμα".

«Το νέο Volvo V40 είναι το πρώτο νέο μοντέλο που εξελίχθηκε εξαρχής σύμφωνα με την ανθρωποκεντρική «Σχεδιασμένο Γύρω από Σένα» (Designed Around You) στρατηγική μας. Εξοπλισμένο με μια εντυπωσιακή σειρά high-tech συστημάτων, στοχεύει ξεκάθαρα και μόνο την κορυφή της κατηγορίας του,» λέει ο Στέφαν Γιακόμπι (Stefan Jacoby), Πρόεδρος και CEO της Volvo Car Corporation. Και συνεχίζει: «Χάρη στην πληροφόρηση που είχαμε από έρευνες που κάναμε...
σε όλο τον κόσμο, το πιο οδηγοκεντρικό νέο αυτοκίνητο της σειράς V διαθέτει ένα εξαιρετικό επίπεδο μοντέρνου σχεδιασμού, ασφάλειας και εξοπλισμού. Το νέο V40 προσφέρει όλα τα στοιχεία που θέλουν οι αγοραστές των σύγχρονων αυτοκινήτων πολυτελείας.»

Το νέο Volvo V40 διαθέτει αναμφισβήτητα Σκανδιναβική εμφάνιση και αίσθηση, σε αρμονία με την αύρα της πολυτέλειας, της υψηλής ποιότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια. Ο νέος πίνακας οργάνων χαρακτηρίζεται από πλήρως γραφικές απεικονίσεις των ενδείξεων. Προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα εξατομικευμένης διαρρύθμισης, αυξάνοντας την επικοινωνία μαζί του και παρέχοντας μια ξεκούραστη και απλοποιημένη εμπειρία οδήγησης.

Κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης
Το νέο Volvo V40 έχει να επιδείξει κορυφαία δυναμική συμπεριφορά, κάτι που ήταν πρωταρχικός στόχος των μηχανικών της Volvo. Πλαίσιο και ανάρτηση σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις στο δρόμο και αληθινή οδηγική ευχαρίστηση.

Η γκάμα των κινητήρων είναι ευρύτατη, ξεκινώντας από τον μικρότερο 1.6 D2 turbo-diesel της Volvo Car Corporation με εκπομπές CO2 μόλις 94 g / km και καταλήγοντας στον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.5 Τ5 με 254 ίππους και επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε 6,5 δευτερόλεπτα. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν «start-stop» και σύστημα ανάκτησης ενέργειας πέδησης, ανεξάρτητα από το εάν είναι εφοδιασμένες με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

«Το νέο V40 σας τυλίγει σε ένα υπέρ-άνετο “πιλοτήριο” με εξαιρετική εργονομία και τεχνολογία που σας κάνει να αισθάνεστε ότι είστε πλήρως ενημερωμένος, επικεντρωμένος στην οδήγηση και χαλαρός. Αυτή η οδηγοκεντρική προσέγγιση είναι που χαρακτηρίζει τα σύγχρονα Volvo,» λέει ο Στέφαν Γιακόμπι.

Εξαιρετική ασφάλεια και πακέτο υποστήριξης οδηγού
Το νέο Volvo V40 διαθέτει ένα κορυφαίο στην κατηγορία του πακέτο ασφάλειας και υποστήριξης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοποριακής Ανίχνευσης Πεζών με Πλήρως Αυτόματο Φρενάρισμα (Pedestrian Detection with Full Auto Brake) της Volvo και πολλών άλλων νέων στοιχείων. Στα καινούρια συστήματα περιλαμβάνεται ο πρώτος στον κόσμο αερόσακος πεζών, η υποβοήθηση διατήρησης πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Keeping Aid) με αυτόματη παρέμβαση στο σύστημα διεύθυνσης, και η “έξυπνη” Υποβοήθηση Παρκαρίσματος (Park Assist Pilot) που καθιστά ευκολότερο το παράλληλο παρκάρισμα. Το City Safety, το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με τυπικές ταχύτητες πόλης, έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και λειτουργεί τώρα σε ταχύτητες μέχρι 50 km/h.

«Το εντελώς νέο V40 είναι το πιο ευφυές και ασφαλές -μέχρι στιγμής- μοντέλο της Volvo. Όλα τα στοιχεία του έχουν σχεδιαστεί γύρω από τον οδηγό, βοηθώντας τον να διατηρείται σε εγρήγορση και να είναι καλά ενημερωμένος, ώστε να αποφεύγει όχι μόνο τις επικίνδυνες καταστάσεις αλλά και συγκρούσεις,» λέει ο Χάκαν Αμπραχάμσον (Håkan Abrahamsson), Διευθυντής Εξέλιξης Μικρομεσαίων Αυτοκίνητων (C Cars) και Διευθυντής Προγράμματος του V40. Και προσθέτει: «Με αυτό το κορυφαίο πακέτο ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της ιδιαίτερης έμφασης που δόθηκε στην προστασία των πεζών, το ολοκαίνουριο V40 στοχεύει στην κατάκτηση της ανώτερης βαθμολογίας στις νέες, ακόμα πιο αυστηρές για το 2012, δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP."

Στόχος πωλήσεων οι 90.000 μονάδες
Η Volvo Car Corporation αναμένει να πουλήσει 90.000 μονάδες από το νέο Volvo V40, ανά έτος. Ένα μεγάλο μέρος τους – 85% της συνολικής παραγωγής - θα καταλήξει σε Ευρωπαίους πελάτες. Το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 6 Μαρτίου 2012. Η παραγωγή του εντελώς νέου Volvo V40 θα ξεκινήσει το Μάιο του 2012 ενώ αναμένεται στο δίκτυο της Volvo στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου. Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volvo Car Corporation στη Γάνδη, στο Βέλγιο.

PHOTO GALLERY

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...