Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Toyo Observe GSi5

Τόποι Διεξαγωγής της Ευρωπαϊκής Πρεμιέρας το Automessen στο Όσλο και το Pneu Expo στη Λυών.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, η πρεμιέρα του Toyo Observe GSi5, του νέου χειμερινού ελαστικού studless (χωρίς καρφιά) της TOYO TIRE, έγινε στην Ευρώπη σε δύο εκδηλώσεις ταυτόχρονα.

Επιλέχθηκαν ως τόποι διεξαγωγής της παρουσίασης του Observe GSi5 στην Ευρωπαϊκή Αγορά το...
Automessen στο Oslo και το Pneu Expo στη Λυών. Πάνω από 15,000 έμποροι ελαστικών επισκέφθηκαν τους εκθεσιακούς αυτούς χώρους σε αναζήτηση καινούριων προϊόντων και καθιστώντας τους χώρους αυτούς ως τους ιδανικότερους για την παρουσίαση του νέου ελαστικού χωρίς καρφιά.

Το Observe GSi5 έκλεψε την παράτσαση και στις δύο αυτές παρουσιάσεις, αποκομίζοντας θετικά σχόλια για το νέο ελαστικό και οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι λάμβαναν ήδη προπαραγγελίες.

Ο Γάλλος διανομέας της TOYO TIRE, Dipropneu, παρουσίασε το ελαστικό σε σταντ που βρισκόταν απέναντι από την κύρια είσοδο του Pneu Expo. Καθώς είναι κατάλληλο για τις ακραίες χειμερινές συνθήκες των αλπικών περιοχών της Γαλλίας, το ελαστικό συζητήθηκε εκτενέστατα με ενδιαφερόμενους εμπόρους. Το ελαστικό Observe GSi5 είναι ιδανικό για όσους ζουν στις νοτιότερες περιοχές της Γαλλίας, όπου επικρατεί ο πάγος και το χιόνι, αλλά και όπου απαιτείται η εξαιρετική πρόσφυση σε υγρά και στεγνά οδοστρώματα κατά την περίοδο του χειμώνα.

Στον εκθεσιακό χώρο Automessen στο Oslo, ο Νορβηγός Διανομέας, Nordisk Dekk Import, παρουσίασε επίσης το νέο ελαστικό Observe GSi5 σε σταντ 260 τετραγωνικών μέτρων που κατείχε εξαιρετική θέση στο χώρο. Η επίδοση του νέου ελαστικού studless (χωρίς καρφιά) είναι ακριβώς αυτό που έχουν ανάγκη οι Σκανδιναβοί οδηγοί για ασφάλεια το χειμώνα, ειδικά με τις κυβερνητικές ενέργειες κατά της χρήσης ελαστικών με καρφιά.

Και στις δύο περιπτώσεις, δημιουργήθηκαν εξ αρχής φωτεινές οθόνες που παρουσίαζαν λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του νέου αυτού εξαιρετικού ελαστικού. Δόθηκε στους επισκέπτες η δυνατότητα να δουν καθαρά τι είναι αυτό που κάνει το ελαστικό χωρίς καρφιά τόσο αποτελεσματικό.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...