Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Suzuki Swift Diesel από 13.790 ευρώ!

Η ιαπωνική φίρμα Suzuki ανακοινώνει την τιμή πώλησης του πετρελαιοκίνητου Swift, καθώς και την αύξηση της διάρκειας αποπληρωμής του μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος  "Simply'' από τους 37 στους...
48 μήνες.

Έτσι, λοιπόν, το Swift διατίθεται πλέον και με τον 4κύλιδρο, 16βάλβιδο, πετρελαιοκινητήρα των 1.3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 75 ίππους και 19,1 χλγρμ ροπής από τις 1.750 σ.α.λ. Επίσης είναι Euro 5, εκπέμποντας μόλις 109γρ/χλμ CO2.

Σύμφωνα με τη Suzuki, το Swift Diesel μπορεί να καλύψει έως και 1.000 χιλιόμετρα με ένα μόνο γέμισμα του ρεζερβουάρ, καταναλώνοντας 4,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Αρχικά το Swift θα είναι διαθέσιμο από το Μάρτιο στην 5πορτη έκδοση GLX, ενώ το Μάϊο θα προστεθούν στη γκάμα τα 3πορτρα και 5πορτα αμαξώματα της έκδοσης GL. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 13.790 ευρώ (3θυρη GL έκδοση).

Παράλληλα τo πρόγραμμα "Simply'', ειδικά και μόνο για το Swift, επεκτείνει την περίοδο αποπληρωμής του από τους 37 στους 48 μήνες, απευθυνόμενο πλέον σε ευρύτερο αγοραστικό κοινό, με τους ίδιους προνομιακούς όρους (προκαταβολή 25%, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, έξοδα φακέλου 230 ευρώ), ενώ παράλληλα η υπολειμματική αξία διατηρείται στο ίδιο επίπεδο.

Τέλος μοντέλο διατίθεται πλέον με μειωμένη τιμή κατά 410 ευρώ στην έκδοση GL και κατά 510 ευρώ στην έκδοση GLX ενώ το easy bonus διατηρείται ως έχει.


Κάνε τώρα και εσύ LIKE στο AUTOCARNET και έλα στην παρέα μας!
Διάβασε περισσότερα στο www.autocarnet.gr!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...