Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δύο βραβεία σχεδίασης στον διαγωνισμό σχεδίασης "Red Dot Design 2012" για τα μοντέλα Kia Picanto και Rio

Οι Κορεάτες πάλι έκαναν το θαύμα τους!

Η Kia τιμήθηκε με δύο βραβεία σχεδίασης στον διαγωνισμό σχεδίασης Red Dot Design για το 2012 για τα μοντέλα της Picanto και Rio.

Οι πεντάθυρες εκδόσεις του Kia Picanto και Kia Rio βραβεύθηκαν στην κατηγορία «Σχεδιασμός προϊόντος» στον διεθνούς φήμης διαγωνισμό για τον σχεδιασμό red dot. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν...
περισσότερα από 4.500 προϊόντα διαφόρων κατηγοριών που εισάγονται από 1.800 κατασκευαστές από 58 χώρες.

Μία διεθνή κριτική επιτροπή υψηλού κύρους με εξειδίκευση στην σχεδίαση, ελέγχει λεπτομερώς τα προϊόντα ενώ οι νικητές επιλέγονται με βάση το επίπεδο της καινοτομίας, τη λειτουργικότητα, την εργονομία, την ανθεκτικότητα, την οικολογική συμβατότητα και τον εύκολο χειρισμό. Μόνο τα προϊόντα που διαθέτουν τα υψηλότερα πρότυπα σχεδιασμού είναι κατάλληλα για να συμμετέχουν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Με τα δύο αυτά τελευταία βραβεία η Kia έχει συνολικά βραβευθεί 6 φορές, το 2009 με το crossover Soul, το 2010 με το μικρομεσαίο MPV Venga και το 2011 με το SUV Sportage και το sedan Optima.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τα βραβεία red dot για τo Picanto και το Rio», σχολιάζει ο Chief Officer Design της Kia, Peter Schreyer. «Αφιερώνονται στο σύνολο της παγκόσμιας ομάδας σχεδιασμού μας, διότι και τα τρία κέντρα σχεδίασης της Kia συμμετείχαν στην ανάπτυξη και των δύο οχημάτων – με αποτέλεσμα δύο απολύτως αρμονικών μοντέλων με ισχυρή παρουσία.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτή την τόσο δημιουργική και επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των ομάδων μας στην Κορέα, την Ευρώπη και την Αμερική».

Ο Thomas Oh, Senior Executive Vice President & COO πρόσθεσε, «Καθώς οι Ευρωπαίοι αγοραστές όλο και περισσότερο στρέφονται σε μικρότερα αυτοκίνητα, ο σχεδιασμός γίνεται ένα όλο και πιο σημαντικός παράγοντας στην Α και Β κατηγορία. Το Rio και το Picanto είναι βασικά μοντέλα για εμάς και έχουν ήδη πολύ μεγάλη ζήτηση».

«Αυτά τα πολυπόθητα βραβεία red dot είναι μια άλλη ένδειξη της δέσμευσης της Kia στην υψηλή ποιότητα και την εντυπωσιακή σχεδίαση σε συνδυασμό με τις ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Η εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων μας σε όλο τον κόσμο, σε μια στιγμή που η ευρύτερη αυτοκινητοβιομηχανία βιώνει μια πτώση στις πωλήσεις, είναι η απόδειξη αυτής της στρατηγικής και την επιτυχημένης εφαρμογής της».

Η διάκριση αυτή ακολουθεί μια σειρά από άλλες διακρίσεις για το Rio και το Picanto, όπως το βραβείο στο διαγωνισμό Automotive Brand Contest του 2011 στον οποίο το Rio χαρακτηρίστηκε ως το καλύτερο στην κατηγορία«Extérieur» ενώ το 3-θυρο Picanto κέρδισε το βραβείο σχεδίου iF για το 2012 - το τέταρτο μοντέλο Kia που λαμβάνει αυτό το βραβείο.

Τα βραβεία red dot design των προϊόντων είναι ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς στον κόσμο και πραγματοποιούνται από το Κέντρο Σχεδιασμού της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας από το 1955. Τα βραβεία για το 2012 θα απονεμηθούν στους νικητές σε μια εορταστική εκδήλωση στο Alvar Aalto-designed opera house στο Essen της Γερμανίας, στις 2 Ιουλίου 2012.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...