Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο Pikes Peak με το ηλεκτρικό i-MiEV η Mitsubishi

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα συμμετάσχει με το πρωτότυπο i-MiEV στη διεθνή Ανάβαση Pikes Peak 2012 που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Φέτος ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιουλίου.

Το i-MiEV Prototype είναι ένα πρωτότυπο βασισμένο στο πλήρως ηλεκτρικό...
i-MiEV της MMC, το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα (EV) που μπήκε στη μαζική παραγωγή και ήδη κυκλοφορεί σε Ιαπωνία, Ευρώπη και Β. Αμερική με σχέδια επέκτασης και σε άλλες αγορές.

Το i-MiEV Prototype θα οδηγήσει ο παγκοσμίου φήμης οδηγός αγώνων Hiroshi Masuoka, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας επιτυχημένης αγωνιστικής καριέρας αρκετών δεκαετιών συμμετείχε στο Dakar Rally 21 φορές, κερδίζοντας δύο συνεχόμενες χρονιές - 2002 και 2003 - με Mitsubishi Pajero και Pajero Evolution αντίστοιχα.

Το i-MiEV Prototype θα εφοδιάζεται με EV εξαρτήματα ίδια με του τρέχοντος i-MiEV παραγωγής. Η MMC θα αξιοποιήσει τα δεδομένα που θα συγκεντρώσει από τον αγώνα, για να βελτιώσει την αντοχή και αξιοπιστία των γνήσιων EV και των plug-in υβριδικών EV που πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα στην αγορά.

Εκτός από την αγωνιστική συμμετοχή, οι μηχανικοί του τμήματος εξέλιξης της MMC και οι εκπρόσωποι εταιρειών - κατασκευαστών μπαταριών, κινητήρων & άλλων εξαρτημάτων EV θα ταξιδέψουν ως το Κολοράντο για λόγους τεχνολογικής συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσιών με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των EV.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...