Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις από την Peugeot και ακόμη μεγαλύτερο όφελος για τις εκδόσεις με κινητήρες diesel

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εγχώριας αντιπροσωπείας μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τα Peugeot 107, 207, 207CC, 308, 3008 και 508 με τα παρακάτω οφέλη:
  •  δωρεάν τέλη κυκλοφορίας, για το 2012
  •  δωρεάν ασφάλιση, για 12 μήνες
  •  όφελος απόσυρσης για όλους (για τα 107,207, 308 βενζίνης, 3008 diesel και 508 diesel)
  •  χρηματοδότηση με 12 μήνες χωρίς δόσεις
  •  δυνατότητα επέκτασης εγγύησης σε 5 χρόνια
Οι παροχές, όμως, συνεχίζονται και για τα μοντέλα 206+, 207SW, 308CC, 5008, RCZ, Partner Tepee.

Ειδικά για τις εκδόσεις με κινητήρες diesel και για όσους έχουν απόσυρση, επιπλέον όλων των παραπάνω παρέχεται έκπτωση:

  • 207: 611 €
  • 308: 800 € για 1,6 lt - 92 hp και 1000 € 1,6 lt - 112 hp
  • 3008: 450 - 850 € ανάλογα με την έκδοση
  • 508: 1000 € για όλες τις εκδόσεις (εξαιρούνται τα ταξί)
Ειδικές εκπτώσεις και προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, συγκεκριμένων χρωμάτων και εκδόσεων.
Peugeot Service Deal 5 +
Με το πρόγραμμα Service Deal 5 + η Peugeot σας προσφέρει προνομιακά πακέτα service καθώς και μία σειρά ανταλλακτικών, ειδικά σχεδιασμένα για αυτοκίνητα 5 ετών και άνω, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Για περισσότερες λεπτομέρεις και πληροφορίες για τα τρέχοντα προγράμματα μπορείτε να επισκεφτείτε το Επίσημο Δίκτυο Εμπόρων Peugeot και να δείτε από κοντά την πλούσια γκάμα καθώς  και να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...