Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διοικητικές αλλαγές στη Mercedes-Benz Ελλάς

Από 1 Μαρτίου 2012 Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. ανέλαβε ο κος Ιωάννης Καλλίγερος, ο οποίος διαδέχεται τον κο Σταύρο Παρασκευαΐδη που ήταν στο τιμόνι της εταιρείας από το Φεβρουάριο του 2009 και αποχωρεί από τον όμιλο της Daimler μετά από 16 χρόνια, ανταποκρινόμενος σε μία νέα επαγγελματική πρόκληση εκτός Ελλάδος.

Ο κύριος Ιωάννης Καλλίγερος, μέχρι πρότινος...
Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Οχημάτων, έχει μακρά θητεία στην ηγεσία της εταιρείας. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Mercedes-Benz Ελλάς προ 14ετίας ως Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου. Στη συνέχεια ανέλαβε Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Επαγγελματικών Οχημάτων και από το 2009 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιβατηγών Οχημάτων. Έχει σπουδάσει Mηχανολογία στο University of Herfordshire στην Αγγλία ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Scottish Business School (Stirling) της Σκωτίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η παράδοση των αρμοδιοτήτων στον κο Ιωάννη Καλλίγερο πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον κο Roman Fischer, Αντιπρόεδρο Παγκόσμιου Δικτύου Πωλήσεων της Daimler AG, σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς στην Κηφισιά παρουσία του συνόλου του προσωπικού.

Όπως δήλωσε ο κος Fischer “O Σταύρος Παρασκευαΐδης, στα 16 χρόνια της ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας του, ηγήθηκε με αφοσίωση τριών διαφορετικών εταιρειών του ομίλου. Δίνοντας πάντα έμφαση στις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών της μάρκας, ο κύριος Σταύρος Παρασκευαϊδης έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες παρά τη παγκόσμια ύφεση του 2008-2009 και την πτώση της αγοράς στην Ελλάδα από το 2010 και ύστερα. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, κύριο μέλημά του ήταν η διαχείριση της κρίσης και η ανάπτυξη σειράς στρατηγικών για το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Mercedes-Benz & smart με στόχο να ισχυροποιηθούν οι μάρκες που η Mercedes Benz Ελλάς εκπροσωπεί, έως ότου η αγορά αρχίσει να ανακάμπτει. Εύχομαι ολόψυχα αντίστοιχες επιτυχίες και στο διάδοχό του, κο Ιωάννη Καλλίγερο, τις οποίες είμαι σίγουρος ότι θα έχει καθώς προέρχεται από τους κόλπους της Mercedes-Benz Ελλάς και γνωρίζει πολύ καλά τις ανεξάντλητες δυνατότητες του προσωπικού της αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς¨.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...