Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επόμενη στάση στο Lonato για τον Σταθακόπουλο

Ο Άγγελος Σταθακόπουλος μετά το δυναμικό ξεκίνημα και την 3η θέση της κατηγορίας Kartgrandprix Over που κατέκτησε στο Castelletto τον Φεβρουάριο, είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση.

Χωρίς να είναι προγραμματισμένο από την αρχή της χρονιάς, θα συμμετέχει στον 2ο αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος Championkart, στην απαιτητική πίστα του Lonato, την Κυριακή 1 Απριλίου.

Έπειτα από 2 χρόνια, επιστρέφει στην κατηγορία των εξατάχυτων...
kart συμμετέχοντας στην κατηγορία Championkart 6 Speed. Πρόκειται για ένα θεσμό που διεξάγεται με ίδια Kart για όλους τους συμμετέχοντες αφού σασί, κινητήρας και λάστιχα είναι ενιαίου τύπου.

Το πρωτάθλημα Championkart έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά και προσελκύει το ενδιαφέρον όλων και περισσότερων οδηγών και ομάδων όχι μόνο από την Ιταλία αλλά και από το εξωτερικό.

Η συμμετοχή του Σταθακόπουλου στον αγώνα αυτόν πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση της Vangelas Racing. Πρόκειται για αγωνιστική ομάδα που εδρεύει στο Brno της Τσεχίας.

Έπειτα από πολυετή εμπλοκή και σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες μοτοσυκλέτας, ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να μπει δυναμικά και στους αγώνες kart. Κάνοντας τα απαραίτητα βήματα στελέχωσε την ομάδα με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και προχώρησε σε δυνατές εμπορικές συνεργασίες.

Η Vangelas Racing είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Τσεχία και τη Σλοβακία των Ιταλικών εταιρειών Parolin και Le Cont. Η Parolin είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής σασί, κινητήρων αλλά και όλων των περιφερειακών ειδών kart ενώ είναι και η διοργανώτρια του πρωταθλήματος Championkart.

Η Le Cont προμηθεύει με τα ελαστικά της τα παγκόσμια πρωταθλήματα Academy Trophy και Under 18, όλες τις κατηγορίες του Ιταλικού, του Σουηδικού και του Λιθουανικού Πρωταθλήματος, κάποιες κατηγορίες του Βρετανικού πρωταθλήματος και του WSK αλλά και του Γαλλικού Πρωταθλήματος Endurance και του 24ώρου αγώνα του Le Mans.

«Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να συμμετέχω ως επίσημος οδηγός της Vangelas Racing στον αγώνα του Championkart στο Lonato. Μετά τη μακρόχρονη και πολύ επιτυχημένη συνεργασία μου με τη Superfast Ferries έρχεται μια ακόμα σημαντική πρόταση, σε αγωνιστικό επίπεδο αυτή τη φορά.

Η Vangelas Racing έχει «δρέψει δάφνες» στους αγώνες Μοτοσυκλέτας και κρίνοντας από τις συνεργασίες της σε ανθρώπινο δυναμικό και εμπορικό επίπεδο, έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία και στους αγώνες kart.

Για τον αγώνα του Lonato δε μπορώ να θέσω κάποιους στόχους αφού δε γνωρίζω καθόλου τους αντιπάλους αλλά ούτε και το Kart. Θα συναντηθώ εκεί με την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το κάθε σκέλος δοκιμών του Σαββάτου ώστε να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας του Kart και να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής.

Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι εξαιρετικό, το γνωρίζω γιατί συμμετείχα και στο παρελθόν σε έναν αγώνα και εντυπωσιάστηκα. Είναι για μένα πρόκληση να επιστρέφω στην κατηγορία των εξατάχυτων Kart αλλά σίγουρα θα χρειαστώ κάποιο χρόνο προσαρμογής. Χρόνο ξεκούρασης πάντως, μετά το δύσκολο διήμερο που με περιμένει, θα έχω πάνω στο Superfast με το οποίο θα επιστρέψω!»

Η προσπάθεια του Άγγελου Σταθακόπουλου υποστηρίζεται για 7η χρονιά από τη Superfast Ferries που διαθέτει στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Πειραιά-Ηρακλείου και είναι μέλος της Attica Group προσφέροντας σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και την ομάδα Vangelas Racing που εδρεύει στην Τσεχία.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...