Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H NISSAN ατενίζει το μέλλον στους αγώνες LE MANS με το πρωτοποριακό DELTAWING

Το πειραματικό μονοθέσιο της Nissan με την ονομασία DeltaWing, τροφοδοτείται από τον κινητήρα 1,6 λίτρων τεχνολογίας DIG-T, καθιστώντας το για την κατηγορία του, ένα συναρπαστικό και επαναστατικό μοντέλο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΛΟΝΔΙΝΟ, Ηνωμένο Βασίλειο (13 Μαρτίου 2012) - Η Nissan στοχεύει να αλλάξει το τοπίο στους μηχανοκίνητους αγώνες αντοχής για πάντα, μέσω του πιο ριζοσπαστικού μοντέλου που έχει κατασκευαστεί ποτέ - του Nissan DeltaWing.

Ένας εξαιρετικά προηγμένος και εκρηκτικής απόδοσης κινητήρας της Nissan, θα τροφοδοτεί με κίνηση το μοντέλο DeltaWing , το οποίο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο θρυλικό...
Le Mans 24 Hours ( στις 16 και 17 Ιουνίου).

Αν και το Nissan DeltaWing δεν θα καταταγεί σε κάποια αγωνιστική κλάση στους αγώνες του 2012 Le Mans 24 Hours, η Nissan με το μοντέλο αυτό, επιδιώκει να αναδείξει μια πρωτοποριακή τεχνολογία που αναμένεται να δώσει μια δυναμική κατεύθυνση στο μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επιπλέον, κάτι τέτοιο αποτελεί το έναυσμα για την έρευνα και την ανάπτυξη των μελλοντικών τεχνολογιών, που «φιλτραρισμένες» θα περάσουν στην παραγωγή των συμβατικών αυτοκινήτων της Nissan.

O αγωνιστικών προδιαγραφών τετρακύλινδρος κινητήρας των 1,6 λίτρων, με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και έναν υπερσυμπιεστή, θα κινεί το DeltaWing, το οποίο έχει το μισό βάρος και τη μισή αεροδυναμική αντίσταση ενός συμβατικού αγωνιστικού αυτοκινήτου. Ο κινητήρας αυτός με το γνωστό σήμα DIG-T (από το Direct Injection Gasoline –Turbocharhed), αναμένεται να αποδίδει περίπου 300hp, γεγονός που αρκεί για να δώσει στο Nissan DeltaWing χρόνους κατάταξης μεταξύ των κατηγοριών LMP1 και LMP2 στο Le Mans. Ο κινητήρας αυτός, διαθέτει την ίδια τεχνολογία που βλέπουμε στο δρόμο σε αυτοκίνητα της Nissan, όπως το compact Crossover JUKE DIG-T.

Οι δύο πρώτοι οδηγοί του DeltaWing της Nissan, είναι ο Βρετανός οδηγός αγώνων Marino Franchitti και o παγκόσμιος πρωταθλητής της Nissan , στην κατηγορία FIA GT1, Michael Krumm. Το αυτοκίνητο πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στην αγωνιστική πίστα του Sebring, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, την Πέμπτη 15 Μαρτίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...