Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η GM και η PSA Peugeot Citroën συγκροτούν επιτροπή συντονισμού Συμμαχίας

 Η General Motors και η PSA Peugeot Citroën ανακοίνωσαν τη δημιουργία μιας κοινής Επιτροπής Συντονισμού Συμμαχίας, την οποία απαρτίζουν πέντε ανώτερα στελέχη από κάθε εταιρεία.

Η επιτροπή θα έχει τη στρατηγική, διοικητική επίβλεψη όλων των δραστηριοτήτων που ήδη άπτονται της συμμαχίας, διερευνώντας και άλλους πιθανούς τομείς συνεργασίας.

Τη GM θα...

εκπροσωπούν οι:
■Stephen Girsky
Vice Chairman, Corporate Strategy, Business Development, Global Product Planning & Global Purchasing & Supply Chain
■Daniel Ammann
Senior Vice President & Chief Financial Officer
■Mary Barra
Senior Vice President, Global Product Development
■Stephen Carlisle
Vice President, Global Product Planning & Program Management
■Karl-Friedrich Stracke
Vice President & President, GM Europe

Την PSA Peugeot Citroen θα εκπροσωπούν οι:
■Jean-Christophe Quémard
Executive Vice President Programmes
■Jean-Baptiste de Chatillon
Executive Vice President & Chief Financial Officer
■Guillaume Faury
Executive Vice President Research & Development
■Yannick Bézard
Executive Vice President Purchasing
■Denis Martin
Executive Vice President Industrial Operations

Στις 29 Φεβρουαρίου, η GM και η PSA Peugeot Citroën ανακοίνωσαν τη δημιουργία μακροπρόθεσμης και ευρείας κλίμακας παγκόσμιας στρατηγικής συμμαχίας, με στόχο την αξιοποίηση των βέλτιστων τεχνογνωσιών και δυνατοτήτων των δύο εταιρειών, τη συμβολή στην κερδοφορία αμφοτέρων των εταίρων και την υψηλή βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους στην Ευρώπη. Η συμμαχία ενισχύει αλλά δεν υποκαθιστά τις συνεχείς, ανεξάρτητες προσπάθειες που καταβάλει κάθε εταιρεία για επιστροφή των Ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της στη βιώσιμη κερδοφορία.

Ο διορισμός των μελών της Επιτροπής Συντονισμού σηματοδοτεί το πρώτο βήμα για τη συμμαχία και δηλώνει τη δέσμευση των δύο εταιρειών στην έναρξη συνεργασίας. Εκτιμάται ότι η συνεργασία σε κοινά project θα ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους.

Σχετικά με τη General Motors
Η General Motors Co. (NYSE:GM, TSX: GMM) και οι εταίροι της παράγουν οχήματα σε 30 χώρες, και η εταιρεία βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις στις παγκοσμίως μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αυτοκινητιστικές αγορές. Οι μάρκες της GM περιλαμβάνονται οι Chevrolet και Cadillac, καθώς και οι Baojun, Buick, GMC, Holden, Isuzu, Jiefang, Opel, Vauxhall και Wuling. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τις θυγατρικές της, μεταξύ των οποίων η OnStar, παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες ασφάλειας, προστασίας και πληροφορικής στο χώρο του αυτοκινήτου, υπάρχουν στο διαδικτυακό τόπο http://www.gm.com.

PSA Peugeot Citroën.
Με τις δύο παγκοσμίου φήμης μάρκες του, Peugeot και Citroën, το Γκρουπ πούλησε 3,5 εκατομμύρια οχήματα σε όλο τον κόσμο το 2011, από τα οποία το 42% εκτός Ευρώπης. Όντας η δεύτερη σε μέγεθος Ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, κατέγραψε πωλήσεις και έσοδα πάνω από 59,9 δις Ευρώ το 2011. Η PSA Peugeot Citroën έχει εταιρείες πωλήσεων σε 160 χώρες. Το 2011, το Γκρουπ έδωσε πάνω από 2 δις Ευρώ σε έρευνα και ανάπτυξη, κυρίως σε νέες συνέργειες. Οι δραστηριότητές του επεκτείνονται και σε άλλους τομείς όπως χρηματοδοτήσεις (Banque PSA Peugeot Citroën Finance), logistics (Gefco) και εξοπλισμό οχημάτων (Faurecia). Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο διαδικτυακό τόπο http://www.psa-peugeot-citroen.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...