Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Fiat και η Sberbank υπέγραψαν Επιστολή Δέσμευσης προς Συνεργασία στην Ρωσία

Η Fiat και η Sberbank υπέγραψαν Επιστολή Δέσμευσης προς Συνεργασία σχετικά με ένα νέο εγχείρημα για την παραγωγή και διανομή επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων στη Ρωσία.

Η Ρωσική τράπεζα έχει σκοπό να χρηματοδοτήσει όλο το εγχείρημα και να λάβει μειοψηφικό πακέτο ύψους 20% στην κοινοπραξία που θα δημιουργηθεί.

Η γκάμα των προϊόντων αναμένεται να βασίζεται σε οχήματα...
Jeep και στη συνέχεια να επεκταθεί συμπεριλαμβάνοντας άλλα μοντέλα και κινητήρες που θα παράγονται και θα συναρμολογούνται σε τοπικό επίπεδο.

Η παραγωγή θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει τα 120.000 οχήματα με το ύψος της συνολικής επένδυσης του εγχειρήματος στα 850 εκατομμύρια ευρώ.

Το σχέδιο περιλαμβάνει ένα κεντρικό εργοστάσιο -η προτιμώμενη τοποθεσία προς το παρόν είναι η περιοχή της Αγίας Πετρούπολης- καθώς και τη συναρμολόγηση "επιβατηγών" οχημάτων, οχημάτων SUV και ενδεχομένως ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στη Μόσχα, μέσω σχετικής σύμβασης συνεργασίας που πρόκειται να συναφθεί με τη ZIL (Zavod Imeni Likhachova) και υπό την αιγίδα των αρχών της Μόσχας.

Η Chrysler Group LLC, στην οποία η Fiat S.p.A. κατέχει 58,5% του μετοχικού κεφαλαίου, μπορεί επίσης να συμμετάσχει στο εγχείρημα ως επενδυτής, καθώς και να αδειοδοτήσει την παραγωγή ορισμένων μοντέλων της.

Oι ενδιαφερόμενες πλευρές θα συνεχίσουν τις συζητήσεις και θα επιδιώξουν να αποκτήσουν όλες τις καθιερωμένες εταιρικές εγκρίσεις προτού προχωρήσουν σε δεσμευτικές συμφωνίες, οι οποίες θα οριστικοποιηθούν κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2012.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...