Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα ιστοσελίδα για την FGA Bank σε συνεργασία με τη Fiat Group Automobiles Hellas

Η FGA Bank και η FGA Capital Hellas, εταιρείες των ομίλων Fiat SpA και Crédit Agricole, είναι χρηματοδοτικοί οργανισμοί με πολυετή πείρα στην ελληνική αγορά. Οι εταιρίες αυτές λειτουργούν σε συνεργασία με την Fiat Group Automobiles Hellas, που εισάγει και διανέμει αποκλειστικά τα γνωστά αυτοκίνητα Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional. Κατά τη διάρκεια της πορείας τους στην ελληνική αγορά, έχουν σταθεί με συνέπεια στο πλευρό χιλιάδων Ελλήνων πελατών της Fiat Group Automobiles Hellas οι οποίοι, χρησιμοποιώντας κάποιο από τα ελκυστικά τους χρηματοδοτικά προγράμματα, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το Ιταλικό αυτοκίνητο των ονείρων τους.

Οι δύο αυτές εταιρείες παρέχουν σήμερα αξιόπιστες χρηματοδοτικές λύσεις τόσο στην αγορά καινούριου όσο και στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, ενώ καλύπτουν τόσο την πλευρά των καταναλωτών/πελατών όσο και την πλευρά των...
εμπόρων αυτοκινήτων (μέσω π.χ. χρηματοδότησης υπάρχοντος stock, εκθεσιακών/test drive αυτοκινήτων, κα). Σημαντική είναι επίσης η συνεισφορά τους και σε πρωτοποριακές για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου υπηρεσίες, όπως προγράμματα προστασίας πληρωμών (CPI), προγράμματα ολικής κάλυψης αυτοκινήτου (GAP), προγράμματα επέκτασης εγγυήσεως οχημάτων, παροχή καταναλωτικών δανείων για κάλυψη διαφόρων αναγκών με πολύ ευνοϊκούς όρους σε υπάρχοντες/νέους πελάτες, και άλλα. Η σημαντικότερη μέριμνα πίσω από κάθε κίνηση της FGA Bank/FGA Capital Hellas, είναι η παροχή ευνοϊκών για τον πελάτη τους χρηματοδοτικών λύσεων που τους φέρνουν πιο κοντά στην ιδέα της Ιταλικής αυτοκίνησης, όπως αυτή πρεσβεύεται από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της «αδελφής» εταιρείας Fiat Group Automobiles Hellas και όχι μόνο.

Μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής της FGA Bank και FGA Capital Hellas, για την όσο το δυνατόν πληρέστερη και αναβαθμισμένη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων ως προς τα προϊόντα τους, οι δύο εταιρείες προχώρησαν στη δημιουργία νέου δικτυακού τόπου (website), που λειτουργεί στη διεύθυνση www.fgabank.gr. Το προηγούμενο ηλεκτρονικό «σπίτι» των δύο εταιρειών έχει πλέον ριζικά αναβαθμιστεί στη νέα του μορφή ώστε να είναι πιο φιλικό προς το χρήστη και πιο καινοτόμο ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρει. Παράλληλα, η νέα ιστοσελίδα έχει εμπλουτιστεί με χρήσιμες πληροφορίες και εργαλεία, προσφέροντας μεταξύ άλλων πρόσβαση:
• Στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του oμίλου Fiat Group Automobiles
• Σε εργαλεία υπολογισμού δανείων/δόσεων και ειδικών προσφορών
• Στο Πανελλαδικό Δίκτυο Διανομέων του Ομίλου μέσα από την εφαρμογή Google Maps

Να σημειωθεί ότι εκτός από την παραπάνω επίσημη ιστοσελίδα των FGA Bank/FGA Capital Hellas, όλοι οι υποψήφιοι πελάτες των μοντέλων του ομίλου Fiat Group Automobiles Hellas (Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional) έχουν πρόσβαση σε εργαλεία υπολογισμού δανείων/δόσεων για το αυτοκίνητο και τον προαιρετικό εξοπλισμό της αρεσκείας τους και μέσω της εφαρμογής του car configurator στους επίσημους δικτυακούς τόπους της κάθε μάρκας (www.fiat.gr, www.alfaromeo.gr, www.abarth-racing.gr, www.fiatprofessional.gr).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...