Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Dunlop επιστρέφει στα πρωταθλήματα του Le Mans

Η Dunlop είχε μια απίστευτα επιτυχημένη εποχή το 2011. Αποτέλεσε την κύρια επιλογή των πρωτοπόρων τόσο στα αμερικανικά όσο και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του Le Mans και έχει αναγγείλει ότι θα επιστρέψει δριμύτερη και στα δύο πρωταθλήματα. Η Dunlop θα εμπλακεί επίσης και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα...
Αντοχής της FIA ως ο κύριος προμηθευτής ελαστικών.

Το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα φέρνει μαζί του τον ενθουσιασμό του πολύ διάσημου αθλητικούς γεγονότος, το Le Mans 24 Ώρες, στις τέσσερις ηπείρους για το 2012, με νέους αγώνες στην Ασία, τη Μέση Ανατολή, τη Λατινική Αμερική και τη Βόρεια Αμερική. Μετά από την επιτυχία της Dunlop να κερδίσει το πρωτάθλημα του 2011 στην πολύ απαιτητική κατηγορία πρωτοτύπων LMP2, ακόμη περισσότερες ομάδες αυτής της κατηγορίας έχουν επιλέξει να αγωνιστούν με ελαστικά Dunlop παρά με οποιοδήποτε άλλο εμπορικό σήμα ελαστικών αυτοκινήτου.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Le Mans, που έχει μια σειρά 6 εξαντλητικών 6ωρων αγώνων στο πρόγραμμα αυτό το έτος, η Dunlop είναι πάλι ο κύριος συνεργάτης ελαστικών αυτοκινήτου των περισσοτέρων ομάδων συγκριτικά με το σύνολο όλων των άλλων εμπορικών σημάτων ελαστικών αυτοκινήτου. Στην Αμερικανική Σειρά του Le Mans, που θα διεξαχθεί με παρόμοιους κανόνες όπως και ο Ευρωπαϊκός συνονόματός της, η Dunlop έχει επιλεχτεί τόσο από την ομάδα Dyson Lola -Mazda όσο και από την ομάδα της BMW Motorsport για να υπερασπιστούν τους τίτλους πρωταθλήματός τους LMP1 (πρωτοτύπων) και Κατηγορίας GTE αντίστοιχα.

Ο Sanjay Khanna, διευθυντής ΕΜΕΑ της Dunlop δήλωσε: «Η Dunlop αναπτύσσει ελαστικά αυτοκινήτων βασισμένη πάνω σε τρεις αρχές: Απόδοση, Αξιοπιστία και Αντοχή. Οι σειρές του Le Mans στην Ευρώπη και την Αμερική είναι δύο από τα πιο σκληρά πρωταθλήματα στον κόσμο και είμαστε ευχαριστημένοι ότι τόσες πολλές ομάδες έχουν επιλέξει τα ελαστικά Dunlop μέσα από την επιθυμία τους να φτάσουν στη νίκη. Ο στόχος μας για το 2012 είναι να υπερασπιστούμε αυτά τα πρωταθλήματα και να πάρουμε τη νίκη στην κατηγορία μας και στο νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA».

Αναδυόμενο ταλέντο θα αγωνιστεί με Dunlop
Σε μια άλλη νέα συμφωνία συνεργασίας, μερικά από τα μελλοντικά αστέρια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος θα αγωνιστούν τώρα με ελαστικά Dunlop, αφού η Dunlop επιλέχθηκε από την Renault Sport Technologies ως ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών αυτοκινήτου στα εθνικά πρωταθλήματα Clio Cup στην Ευρώπη.

Τα ελαστικά Sport Maxx της Dunlop θα εγκατασταθούν στα ειδικά διαμορφωμένα για τους αγώνες Clio Cup μοντέλα των 208 ίππων, τα οποία θα αγωνιστούν σε μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες στην Ευρώπη, όπου οι κορυφαίοι οδηγοί και αναδυόμενα νέα ταλέντα ανταγωνίζονται μεταξύ τους και συγκλονίσουν χιλιάδες θεατές στις πίστες και τις τηλεοράσεις.

Από φέτος, η Dunlop θα συμμετάσχει και στα Εθνικά Πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Ιταλίας, των Κάτω Χωρών, της Γαλλίας και της Σουηδίας, εκτός βέβαια από τα Πρωταθλήματα της Βοημίας στη Γερμανία, της Αυστρίας, της Σλοβακίας και της Τσεχίας που ήδη συμμετέχει.

Ο Jean-Felix Bazelin, Γενικός Διευθυντής της Dunlop Motorsport δήλωσε: «Η Dunlop έχει μια μακροχρόνια ιστορία συνεργασίας με τη Renault, τόσο στα προγράμματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο και των συμβατικών αυτοκινήτων. Τα ελαστικά Sport Maxx της Dunlop αποτέλεσαν τον αχώριστο σύντροφο του βραβευμένου μοντέλου Megane Renault Sport 250, και είμαστε υπερήφανοι να γίνουμε συνεργάτες και στο Clio Cup, το οποίο καθιερώνεται ως μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες αγώνων αυτοκινήτου στην Ευρώπη, πολλούς ένθερμους οπαδούς και ανταγωνιστές».

Ο Jean-Pascal Dauce, διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της Renault Sport Technologies δηλώνει: «Η Dunlop είναι αναγνωρισμένη ως ένας από τους επιτυχέστερους κατασκευαστές ελαστικών αυτοκινήτου στον χώρο των αγωνιστικών αυτοκινήτων και των αγώνων GT. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας με μια κορυφαία εταιρεία ελαστικών που έχει μια τόσο καταξιωμένη αγωνιστική διαδρομή, με πολλές επιτυχίες και μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση επαγγελματικών αγωνιστικών πρωταθλημάτων».



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...