Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέες χαμηλότερες τιμές κτήσης για Daihatsu Terios 1.5lt & Sirion 1.3lt

H AGRIPAN προσφέρει τώρα την ευκαιρία σε λίγους να αποκτήσουν το θρυλικό DAIHATSU TERIOS 4Χ4 105HP, με μόνιμη τετρακίνηση και αξεπέραστες επιδόσεις παντός εδάφους, σε ανεπανάληπτες τιμές που αρχίζουν από...
17.430 € μόνο και με συνολικό όφελος έως 5.430 € με το όφελος της απόσυρσης. Το όφελος της απόσυρσης αποτελεί πρόσθετο δώρο γιατί οι υποψήφιοι αγοραστές δεν χρειάζεται να προσκομίσουν κανένα δικαιολογητικό απόσυρσης.

DAIHATSU SIRION 1.3 92 HP, ένα από τα πιο οικονομικά, ευρύχωρα και αξιόπιστα μοντέλα της κατηγορίας «Β» προσφέρεται σε περιορισμένο αριθμό από 9.540€ και με το όφελος της απόσυρσης.

Αν πάλι επιθυμείτε το πιο πολυτελές μοντέλο SIRION 1.3 PLUS το εξασφαλίζετε μόνο με 10.196€ και συνολικό όφελος 3.399€

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΝΤΕΛΑ

25% προκαταβολή και εξόφληση σε έως και 84 μηνιαίες δόσεις μέσω τραπέζης με επιδοτούμενο ετήσιο επιτόκιο μόνο 4,25% συν ΦΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα οι υποψήφιοι αγοραστές εξασφαλίζουν την απαράμιλλη αξιοπιστία DAIHATSU η οποία συνδυάζεται με μεγάλη οικονομία στη κατανάλωση και πολύ χαμηλά καυσαέρια CO2 καθώς και την αξιοπιστία της AGRIPAN που ανήκει στις εταιρείες ΚΟΝΤΕΛΛΗ – ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΙΤΗ που βρίσκονται στον χώρο της αυτοκίνησης από το 1919.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...