Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η CATHY & Ο DAVID GUETTA, επίσημοι πρεσβευτές του Renault Twizy (+PHOTO GALLERY)

Η Renault γιορτάζει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το επίσημο λανσάρισμα του πρωτοποριακού ηλεκτρικού της οχήματος Renault Twizy με την παρουσία του David Guetta. Πρόκειται για έναν από τους πλέον περιζήτητους καλλιτέχνες στη Γαλλική μουσική σκηνή, με 2 Grammy Awards στο ενεργητικό του, και έναν από τους καλύτερους DJs στον κόσμο. Μαζί με τη σύζυγό του Cathy Guetta, που βρίσκεται πίσω από τα διάσημα πάρτι στην Ibiza, ο David Guetta έχει αναλάβει να υποστηρίξει με τη σπουδαία μουσική του την παγκόσμια προώθηση του Renault Twizy, υπογράφοντας συνεργασία με τη Renault.

Γενεύη 6 Μαρτίου 2012 – Η Cathy και ο David Guetta γίνονται από σήμερα οι πρεσβευτές του Renault Twizy. Το διάσημο ζευγάρι αναλαμβάνει ενεργή συμμετοχή σε μία μοναδική προωθητική εκστρατεία για το Twizy με την ονομασία “Plug into the positive energy”, που θα βγει στον αέρα με το λανσάρισμα του μοντέλου την άνοιξη του 2012.

Η διεθνής αυτή συνεργασία που θα διαρκέσει ένα έτος, θα είναι η...
βάση της επικοινωνιακής καμπάνιας του Renault Twizy σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέρος αυτής της συνεργασίας, αποτελεί και μία ειδική έκδοση του τραγουδιού με τον τίτλο ‘Alphabeat’ που περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του David Guetta, ‘Nothing But the Beat’.

Η Renault με αυτή τη συνεργασία προσφέρει στους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής μια εντελώς νέα ψηφιακή εμπειρία: ένα 3D ηχητικό κομμάτι που εξελίχθηκε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη καμπάνια, και βρίσκεται από σήμερα στον αέρα μέσα από την ιστοσελίδα www.twizy.renault.com/gr/ , και σε όλα τα sites της Renault παγκοσμίως.

Επόμενο βήμα στην διεθνή αυτή καμπάνια, θα αποτελέσει ένα βίντεο κλιπ του David Guetta, με τίτλο “Alphabeat - Plug into the positive energy” με σκηνοθέτη τον So Me, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει αντίστοιχα βίντεο κλιπ για τον Justice και τον Kanye West. Το φιλμ θα διατίθεται και σε έκδοση που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά σε διαδραστική μορφή μέσω του Facebook Connect. Το βίντεο Alphabeat θα προβληθεί σε πρώτη παγκόσμια στις 27 Μαρτίου κατά τη διάρκεια ενός πριβέ δείπνου στους χώρους του L’Atelier Renault στο Champs-Elysées του Παρισιού.

Τέλος, την περίοδο της άνοιξης, θα τρέξει στον αέρα και η διεθνής διαφημιστική καμπάνια του Renault Twizy.

”Το Twizy αντιπροσωπεύει την καινοτομία και την τεχνολογία και είναι φανταστικό που είμαι μέρος αυτού του ιδιαίτερα προχωρημένου σχεδίου,” δήλωσε ο David Guetta.

”Αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε κομμάτι της ηλεκτρικής επανάστασης, ειδικά όταν αυτή εκφράζεται μέσω ενός αυτοκινήτου τόσο ‘cool’, χαριτωμένου, φρέσκου, και τόσο εύκολου στη χρήση όπως είναι το Twizy,” δήλωσε η Cathy Guetta. “Θα ήταν φανταστικό αν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν αύριο παντού!”

“Η συνεργασία με τον David και την Cathy Guetta ήρθε σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό,” δήλωσε ο Stephen Norman, Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής του τμήματος Διεθνούς Marketing & Επικοινωνίας της Renault.

“Για το Renault Twizy, ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, που διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό και απευθύνεται στη νέα γενιά, θέλαμε ένα δυνατό και αδιαφιλονίκητο συμβολισμό με ένα είδωλο που να διαθέτει θετική ενέργεια, Γαλλικές ρίζες και διεθνή αναγνώριση, ώστε να μας περάσει με επιτυχία σε έναν καινούργιο κόσμο.”

Με πάνω από 30 εκατομμύρια Facebook friends, διεθνείς πωλήσεις μερικών εκατομμυρίων άλμπουμ, βίντεο κλιπ με σχεδόν ένα δις ‘χτυπήματα’ στο YouTube, και πάνω από 3,7 εκ. Twitter followers, ο David Guetta είναι ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα downloads στις Ευρωπαϊκές μουσικές πλατφόρμες. Ο Γάλλος καλλιτέχνης βρίσκεται στην 1η θέση του Top 100 των DJs όπως δημοσιεύτηκε από το περιοδικό DJ Mag, και έχει τιμηθεί 2 φορές με το βραβείο Grammy. Η Cathy Guetta, είναι καλλιτεχνική διευθύντρια, και οργανώνει τα πασίγνωστα σε ολόκληρο τον κόσμο πάρτι, που συγκεντρώνουν κάθε φορά αρκετά εκατομμύρια ‘clubbers’ από όλο τον κόσμο.

PHOTO GALLERY

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...