Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Bridgestone, αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του προγράμματος «Οδηγική Εμπειρία» της BMW

Η Bridgestone Europe προμηθεύει με ελαστικά το πρόγραμμα «Οδηγική Εμπειρία» της BMW, που ανήκει στο τμήμα του Ομίλου Επιχειρήσεων BMW M GmbH και το οποίο παρέχει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για τη βελτίωση των δεξιοτήτων στην οδήγηση και την ασφάλεια.

Βάσει της συμφωνίας, ανάμεσα στις δύο εταιρίες,...
η Bridgestone είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών του προγράμματος «Οδηγική Εμπειρία» της BMW, για τους στόλους οχημάτων της Σειράς 1, της Σειράς 3, X5 και X6, καθώς και της σειράς των μοντέλων υψηλών επιδόσεων, BMW M.

Στην προηγούμενη του μορφή ως «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Οδηγών» της BMW, εκπαίδευσε πάνω από 50,000 οδηγούς σε όλη την Ευρώπη. Τώρα η «Οδηγική Εμπειρία» της BMW περιλαμβάνει μαθήματα εκπαίδευσης για ασφάλεια στο χιόνι και τον πάγο, οδήγηση στην πίστα και επαγγελματική οδήγηση, καθώς επίσης και εκδηλώσεις με θέμα «Εμπειρία BMW M», γύρους και εξατομικευμένες οδηγικές εμπειρίες.

Η επέκταση της συμφωνίας με την «Οδηγική Εμπειρία» της BMW ενδυναμώνει περαιτέρω τη μακρόχρονη συνεργασία μεταξύ Bridgestone και BMW, προκειμένου για την εξέλιξη ελαστικών υψηλών επιδόσεων. Η Bridgestone εξελίχθηκε ως ο κορυφαίος προμηθευτής ελαστικών αρχικού εξοπλισμού της BMW και σήμερα προμηθεύει με run-flat ελαστικά της σειράς Potenza και Turanza ολόκληρη την γκάμα των σειρών BMW. Μάλιστα πρόσφατα, τα φιλικά προς το περιβάλλον ελαστικά Bridgestone Ecopia τοποθετήθηκαν στη σειρά 1 και στο MINI Countryman.

Για την Bridgestone, το πρόγραμμα «Οδηγική Εμπειρία» της BMW συμβαδίζει άψογα με τον μακρόχρονο στρατηγικό στόχο της εταιρίας για ασφάλεια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ηγετική θέση της Bridgestone στην εξέλιξη της τεχνολογίας run flat.

“Η BMW και η Bridgestone μοιράζονται πολλούς κοινούς στόχους, σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματική αυτοκίνηση” δηλώνει ο Tom Fukuda, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Marketing της Bridgestone Europe. “Αυτή η συμφωνία με την «Οδηγική Εμπειρία» της BMW προσθέτει ακόμα μία διάσταση στην συνεχώς εξελισσόμενη συνεργασία μας.”


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...