Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ανέκδοτο της ημέρας!

ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΔΙΑΣΧΊΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...
Δέστε πως ένα απλό και ασήμαντο γεγονός διχάζει την κοινή γνώμη!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο;
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
Πλάτων: Για το καλό του. Στην άλλη πλευρά του δρόμου βρίσκεται η αλήθεια.

Αριστοτέλης: Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει δρόμους.

Γαλιλαίος: Κι όμως τον διέσχισε.

Καρλ Μαρξ:
Ήταν ιστορικό αναπόφευκτο.

Φρόιντ: Το γεγονός ότι ασχολείστε με τους λόγους για τους οποίους το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι είστε άνθρωποι που τους αρέσει η διαρκής αναζήτηση πράγμα που ενδεχομένως να υποδηλώνει ότι διακατέχεστε από σύνδρομο ανασφάλειας πιθανότατα προερχόμενο από την καταπιεσμένη σεξουαλικότητα σας.

Μαρτιν Λουθερ Κινγκ: Ονειρεύομαι ένα κόσμο όπου όλα τα κοτόπουλα ανεξαρτήτου χρώματος να μπορούν να διασχίζουν ελεύθερα τους δρόμους.

Γιούρι Γκαγκάριν: Για να πάει εκεί όπου κανένα κοτόπουλο δεν έχει πάει ακόμα.

Κώστας Σημίτης: Πρέπει να εντείνουμε όλοι τις προσπάθειες μας ώστε όλοι οι δρόμοι να είναι διαβατοί από όλα τα κοτόπουλα αλλά μόνο από τις διαβάσεις.

Κώστας Μητσοτάκης: Δεν έχει σημασία για ποιο λόγο το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο. Σημασία έχει ότι εγώ είμαι μέλος αυτής της μεγάλης φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης.

Μπιλ Κλιντον: Ορκίζομαι στο Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν έχω την παραμικρή σχέση με αυτό το κοτόπουλο.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα έχει πολλές πτυχές. Άραγε το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο με τη θέληση του ή το ανάγκασαν; Και ποιος τελικά ωφελήθηκε οικονομικά από αυτή την ιστορία;

Νικος Ευαγγελάτος: Πρόκειται για συγκλονιστική είδηση. Στο βραδινό δελτίο έχουμε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και αποκλειστική συνέντευξη με το κοτόπουλο σε απευθείας σύνδεση.

Κώστας Κεντέρης: Ώστε τελικά διέσχισε το δρόμο; Τι χρόνο έκανε;


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...