Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση για κλάσεις σε Ράλλυ Σπριντ

Η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ απαντά στους αγωνιζόμενους οι οποίοι σε επιστολή τους εξέφρασαν απορίες και  παρατηρήσεις σχετικά με το ζήτημα των κλάσεων στους αγώνες Ράλλυ Σπριντ. Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση...προς τους αγωνιζομένους που υπέβαλλαν το αίτημα εφαρμογής των ομάδων/κλάσεων των ραλλυ και στα ράλλυ Σπριντ.

Κύριοι,

Σχετικά με το έγγραφο αίτημα που μας υποβάλλατε και σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήσαμε, κατά την οποία μας αναπτύξατε τα επιχειρήματά σας για τις κλάσεις στα ράλλυ Σπριντ, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
1. Με δεδομένο ότι η προκήρυξη του 2012 έχει δημοσιευθεί και οι αγώνες ήδη διοργα¬νώνονται σύμφωνα με αυτή, το γεγονός αυτό μας αφαιρεί την δυνατότητα αλλαγής των ομά¬δων/κλάσεων για τα ράλλυ Σπριντ στο 2012.

2. Ήδη παρακολουθούμε και καταγράφουμε τις συμμετοχές και τις κλάσεις που συμπλη¬ρώνονται, προκειμένου στο τέλος της χρονιάς ν’ αξιολογήσουμε το ενδεχόμενο να εφαρ¬μο¬σθούν για το 2013 οι ομάδες/κλάσεις που ισχύουν στα ραλλύ.

3. Επειδή συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό σας, κοινοποιούμε την παρούσα στους οργανωτές αγώνων ράλλυ Σπριντ και παρέχουμε την δυνατότητα εφ’ όσον το επιθυ¬μούν να αθλοθετήσουν κύπελλα, πέραν των όσων προβλέπονται από τον Γ.Κ.Σπριντ, για τους πρώτους των συμπληρωμένων ομάδων/κλάσεων.

4. Τα αυτοκίνητα που δηλώνουν συμμετοχή στα ράλλυ Σπριντ, εκτός από τις τέσσερεις κλάσεις που κατατάσσονται ανάλογα με τον κυβισμό τους, οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να δηλώνουν την ομάδα/κλάση που υπάγονται και θα ελέγχονται σύμφωνα με το αντί¬στοιχο Δελτίο Αναγνώρισης (Homologation).

5. Κατόπιν αυτού, τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα τροποποιηθεί η Εγκύκλιος 11/2012, και θα απαλειφθεί η πρόταση, που αναφέρει ότι στα ράλλυ Σπριντ τα αυτοκίνητα της ομάδας Ν θα ελέγχονται με το Δελτίο Αναγνώρισης της ομάδος Α.

Τέλος θεωρούμε ιδιαίτερα γόνιμο τον προβληματισμό σας και τα επιχειρήματα που μας ανα¬πτύ¬ξατε, πιστεύουμε όμως ότι τέτοιες προτάσεις πρέπει να υποβάλλονται κατ’ αρχήν στους συνδέσμους σας και στην συνέχεια να κατατίθενται στην ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, μετά από επεξεργασία, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το σύνολο των αγωνιζο¬μένων.

Από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...