Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα ειδική έκθεση με τίτλο "Ταυτότητα 911" στο Μουσείο της Porsche

Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η Porsche 911 αποτελεί σύμβολο της αυτοκινητοβιομηχανίας και αναγνωρίζεται ως η απόλυτη επιτομή του σπορ αυτοκινήτου. Mια μεγάλη ειδική έκθεση πραγματοποιείται από τις 31 Ιανουαρίου έως και τις 20 Μαΐου με τον τίτλο "Ταυτότητα 911".

Από την πρώτη φορά που κατασκευάστηκε η 991 το 1963, στο Zuffenhausen της Στουτγάρδης έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από 700.000 Porsche 911. Η συνταγή της επιτυχίας της είναι η μοναδικότητά της, καθώς η 911 καταφέρνει να συνδυάσει, διαφέροντας από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, προφανείς αντιθέσεις όπως ο σπορ χαρακτήρας και η καθημερινή πρακτικότητα, η παράδοση και η καινοτομία ή ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα. Όπως είναι λοιπόν αναμενόμενο, καθεμία από τις επτά πλέον...
γενιές 911 έχει γράψει τη δική της, ξεχωριστή επιτυχημένη ιστορία. Έτσι, στο Μουσείο Porsche μπορεί κανείς να θαυμάσει όλες οι γενιές 911, από την "πρώτη 911" έως τη νέα Type 911 – σε ένα περιβάλλον με τις συνθήκες που επικρατούσαν την αντίστοιχη δεκαετία ή έτος παρουσίασης του κάθε μοντέλου στην αγορά.

Επίσης στην εν λόγω Έκθεση παρουσιάζονται στο κοινό, σπάνιες αγωνιστικές εκδόσεις, όπως η Porsche 911 Carrera RS 2.7 "Safari" ή η Porsche 911 GT3 R Hybrid. Εκτός από τα μοναδικά τεχνικά εκθέματα και τα πρωτοποριακά μοντέλα από το Weissach, ο επισκέπτης έχει επίσης την ευκαιρία να απολαύσει τη νέα γενιά 911 “Erlkings”, ενώ στο τέλος της ειδικής έκθεσης μπορεί να κάτσει στο τιμόνι μιας Porsche 911 Carrera. Στην ειδική έκθεση εκτίθενται επίσης τιμόνια και ζάντες από το 1963 έως σήμερα.

Ειδικές προσφορές για επισκέπτες
Στα πλαίσια της ειδικής έκθεσης "Ταυτότητα 911", το Μουσείο Porsche διευρύνει τις ξεναγήσεις της δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της 911 να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους για το θρυλικό αυτό σπορ αυτοκίνητο με μία από τις ωριαίες θεματικές ξεναγήσεις – αφού πρώτα εγγραφούν στην υπηρεσία επισκεπτών, απευθυνόμενοι στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info.museum@porsche.de.

Το Μουσείο Porsche λειτουργεί από Τρίτη έως Σάββατο, ώρες 9 π.μ. έως 6 μ.μ. Η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ για τους ενήλικες, ενώ ισχύει μειωμένη τιμή εισόδου 4 ευρώ. Η είσοδος για παιδιά έως 14 ετών είναι δωρεάν, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα. Περαιτέρω πληροφορίες, καθώς και πληροφορίες για τις ειδικές ξεναγήσεις, υπάρχουν στη διαδικτυακή διεύθυνση www.porsche.com/museum.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...