Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

41ο Ράλλυ Θερμαϊκού: Λίγες αλλά ποιοτικές οι συμμετοχές

Ποιοτικές μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις μέχρι τώρα συμμετοχές στην προσωρινή λίστα του 41ου Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού. Με την οικονομική δυσπραγία του 2011 όχι μόνο να συνεχίζεται αλλά και να εντείνεται, ο πρώτος αγώνας της χρονιάς καλείται να αφυπνίσει κριτές, θεατές και πληρώματα μετά από έναν δύσκολο χειμώνα.

Έτσι, η απώλεια σε συμμετοχές ήταν αναμενόμενη αλλά σε μικρότερο βαθμό. Παρά ταύτα τον όμιλο χαροποιούν δύο δεδομένα, το πρώτο και κυριότερο είναι πως ο...
Α.Ο.Θ. δεν αθετεί τις υποσχέσεις που δίνει, ενώ το δεύτερο πως η ποιότητα των πληρωμάτων που δήλωσαν συμμετοχή είναι η καλύτερη δυνατή.

Στην κορυφή φιγουράρουν τέσσερα Mitsubishi Evo, αυτά των Τοψή, Καλούδη, Τζαμπάζη και Κοσμόπουλο που υπόσχονται να ξυπνήσουν με τους βρυχηθμούς τους τα υπνωτισμένα από την κρίση μυαλά των θεατών. Κατά πόδας τους ακολουθούν οι Κωνσταντινίδης με Citroen ZX Kit Car, Παυλίδης με Citroen DS3 R3T και Μπεσλίδης με VW Golf III Kit Car. Την επανεμφάνιση του κάνει και ο Μαυροδής με το Subaru Impreza. Μάχη θα δώσουν και δυο Honda Civic Type R με οδηγούς από την μία τον παλαίμαχο Μπαξεβανάκη και από την άλλη τον προσφάτως πατέρα μιας κορασίδας Βαλαβάνη. Μια ακόμα μάχη την οποία περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτή των Σανιδά και Αργυρίου, αμφότεροι με Peugeot 106 S16. Από εκεί και πέρα το παρών θα δώσουν οι Αναγνωστάκης με Suzuki Swift Sport, Λάκης με Opel Manta, Κεχαγιάς με Toyota Starlet, Θεοφανίδης με Citroen Saxo VTS, Κούκας με Ford Escort RS 2000 και Βασίλας με Peugeot 206. Τέλος ο Στέφανος Τοψής φαίνεται πως «γλυκάθηκε» μετά τις περσινές εμφανίσεις στο δεξί μπάκετ στο Evo του μπαμπά, με αποτέλεσμα φέτος να τον δούμε στην θέση του οδηγού. Τις καλύτερες ευχές για το νέο ξεκίνημα.

Η οριστική λίστα συμμετοχών θα ανακοινωθεί μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο.Θ. (www.aoth.gr) την Τρίτη 06 Μαρτίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους έναν καλό και συναρπαστικό αγώνα, με πολλούς και καλούς τερματισμούς.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...