Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

3 Βραβεία για την Ducati

Πάνω από 39.000 αναγνώστες ψήφισαν για τη «μοτοσυκλέτα της χρονιάς», ένα νούμερο που σημείωσε αύξηση κατά 11.000 σε σχέση με το 2011, απόρροια της διεθνούς αναγνώρισης και του μεγάλου ενδιαφέροντος που γέννησε με τα προϊόντα του το Ιταλικό εργοστάσιο.

Η Ducati ήταν ο κατασκευαστής με τα περισσότερα έπαθλα, κερδίζοντας τις 3 από τις 8 βασικές κατηγορίες, με το ολοκαίνουργιο και επαναστατικό...
1199 Panigale να κυριαρχεί και να κατακτά το πολυπόθητο βραβείο στην κατηγορία “Best Sport Motorcycle” με ποσοστό 41.2%, επιτυγχάνοντας 20% περισσότερες ψήφους από το δεύτερο BMW S1000RR.

Υπογραμμίζοντας την εντυπωσιακή της είσοδο σε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία, η νέα, ριζοσπαστική Ducati Diavel Cromo κατέκτησε, με διαφορά 9.7% από τη δεύτερη Triumph Speed Triple, την κατηγορία “Best Naked Motorcycle” ενώ η Multistrada 1200 S Touring κέρδισε την κατηγορία “Best All-rounder” με το εντυπωσιακό 23.9% των συνολικών ψήφων, 10% περισσότερες από το BMW K1300S.

Η ψηφοφορία των αναγνωστών του Motorrad όχι μόνο ανέδειξε τη Ducati ως τον καλύτερο κατασκευαστή σπορ μοτοσυκλετών - “Best Sport Motorcycle Manufacturer 2012” – με 77% των ψήφων μπροστά από τις Aprilia και MV Agusta αλλά αναγνώρισε τη Ducati ως τον καλύτερο σχεδιαστή - “best in style and design” – υπό τον τίτλο “Good Look 2012”.

Αυτές οι βραβεύσεις αναδεικνύουν και καθιερώνουν τη Ducati ως τον Προτιμώμενο Κατασκευαστή για το 2012 - “Preferred Manufacturer 2012” με το 52% των συνολικών ψήφων, μπροστά από τη BMW και τη Triumph.

Πέραν των τριών πολύ σημαντικών βραβεύσεων και των πολλών διακρίσεων, το Hypermotard 1100 Evo SP πήρε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία “Best Enduro/Supermoto“ με το έπαθλο να πηγαίνει στη BMW και το GS 1200R Adventure.

“Η Ducati άξιζε τα βραβεία από κάθε άποψη” δήλωσε ο Michael Pfeiffer, διευθυντής της έκδοσης Motorrad. “Ο Ιταλός κατασκευαστής παρουσίασε νέες, καινοτόμες, ενδιαφέρουσες μοτοσυκλέτες. Όπως και πέρυσι που κατέκτησαν το βραβείο στην ανάλογη κατηγορία με το Multistrada 1200, έτσι και φέτος κατάφεραν να συλλέξουν ακόμα δύο, αυτά των Diavel και Panigale. Ένα φανταστικό αποτέλεσμα με μεγάλη σημασία, μπράβο!”

“Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για όλα τα εντυπωσιακά βραβεία αλλά και τις διακρίσεις που δεχθήκαμε και ευχαριστούμε το Motorrad αλλά και τους αναγνώστες του που μας ψήφισαν” δήλωσε ο Πρόεδρος της Ducati Motor Holding, Gabriele Del Torchio.

“Αυτό είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για μας αλλά και μια επιβράβευση για όλους όσους εργάστηκαν σκληρά επάνω στην ποιότητα αλλά και στους νεωτερισμούς των μοτοσυκλετών μας. Αυτό το αποτέλεσμα επίσης επιβεβαιώνει την ανάπτυξή μας στη Γερμανία, μιας πολύ απαιτητικής αγοράς σε θέματα ποιότητας βάσει της οποίας θεμελιώνεται η επιτυχία και η επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς μας τα τελευταία χρόνια”.

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...