Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

24ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ: Δείτε τα αποτελέσματα

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το 24ο ΑΤΤΙΚΟ RALLY SPRINT. Οι πολλοί θεατές που βρεθήκαν στην Ειδική Διαδρομή της «Μαυροσουβάλας», απήλαυσαν πλούσιο θέαμα από τον έντονο συναγωνισμό μεταξύ των πληρωμάτων, παρά τα κάποια κενά που δημιουργήθηκαν εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων και εξόδων. Στον χώρο του Service Park από πολύ νωρίς το πρωί ο πυρετός της προετοιμασίας είχε χτυπήσει κόκκινο.

Όλα έτοιμα λοιπόν και ο Αγώνας ξεκίνησε με το 1ο σκέλος να διακόπτεται από τις ατυχίες κάποιων πληρωμάτων ευτυχώς ανώδυνων. Ακολούθησε το 2ο σκέλος και η πρώτη διαπίστωση όλων, ήταν ότι...
οι χρόνοι έπεσαν αισθητά. Χαρακτηριστική η δήλωση του κου. Μανώλη Μακρινού : « Η οργάνωση ήταν άψογη αλλά –αναφερόμενους στις αρκετές ομολογουμένως εξόδους- και ο ενθουσιασμός των Αγωνιζόμενων μεγάλος !!!».

Ενώ στο 1ο σκέλος ο Ζάχος με το CITROEN C2 είχε τα σκήπτρα, στο 2ο σκέλος ο Άκρατος με EVO ΙΧ, με έναν έκπληκτο χρόνο, κάθεται αναπαυτικά στην 1η θέση. Το 3ο σκέλος κύλησε σχετικά ομαλά με λίγα προβλήματα. Άτυχοι του Αγώνα, τα πληρώματα που δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων ή εξόδων.

Τα τελικά αποτελέσματα είναι και η πραγματική απεικόνιση του Αγώνα. Μετά από 30 χλμ. Ειδικών Διαδρομών η νίκη πήγε στον Άκρατο για μόλις 1,5’’ !!! Αυτό τα λέει ΟΛΑ !

Ο συναγωνισμός δεν ήταν μόνον σε επίπεδο Γενικής Κατάταξης.
Πιο έντονος αυτός της κλάσης έως 2000 κυβικά οπού η νίκη κρίθηκε στα 3 δέκατα (!!!), μεταξύ των Ιερεμία και Κοπανάκη.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά ο Αγώνας. Τον Δήμο Μαρκοπούλου- Ωρωπού για την ζεστή του φιλοξενία και την υποστήριξη του, το CAFÉ-RESTARUNT VIA-DANTE που φιλοξένησε την απονομή στους νικητές και τέλος την εταιρία εμφιαλωμένων νερών υάς που παρείχε άφθονη δροσιά σε όλους. Το Ι.ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ. Τους Χορηγούς Επικοινωνίας τον ΒΗΜΑ FM 99,5 και την “KΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ”.

Ιδιαιτέρως τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΣΟΑΙΣΤΑ για την βοήθεια του και τα υπέροχα αυτοκίνητα του, που κόσμησαν πραγματικά τον Αγώνα.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για το 25ο ΑΤΤΙΚΟ RALLY του 2013.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...