Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γενεύη 2012: MÉGANE COLLECTION 2012

Με τρεις νέους κινητήρες που συνδυάζουν την οδηγική απόλαυση, την οικονομία, και την αξιοπιστία, που χαρίζουν στο μοντέλο ακόμα περισσότερη αποδοχή, η σειρά Mégane Collection του 2012 γίνεται η αντιπροσωπευτικότερη απόδειξη της ποιότητας κατασκευής της Renault. Εκφράζει τον μοναδικό τρόπο σκέψης που διέπει όλα τα μοντέλα του ομίλου, από το σχεδιασμό μέχρι την πώληση στον τελικό πελάτη.

“Το Mégane είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της ποιότητας των αυτοκινήτων Renault χάρη στην εκπληκτική του αξιοπιστία και την απτή ποιότητα, δύο θεμελιώδεις παράγοντες που βελτιώνονται σε κάθε νέα γενιά του μοντέλου. Το Mégane προορίζεται να γίνει το διεθνές σημείο αναφοράς στον τομέα της ποιότητας για όλα τα προϊόντα Renault”. Jean-Pierre Vallaude, Αντιπρόεδρος & υπεύθυνος Ποιότητας.

Ο Γερμανικός οργανισμός ADAC βαθμολογεί με...
«άριστα» την αξιοπιστία του Mégane Το best-seller της Renault (μετά το Clio), με πωλήσεις (χωρίς τις εκδόσεις Scénic) που ξεπέρασαν τις 235.000 παγκοσμίως το 2011, και 730.000 μονάδες από τα τέλη του 2008 που έκανε το εμπορικό του ντεμπούτο, το Mégane θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Η αξιοπιστία του αναγνωρίζεται από διάφορες εκδόσεις όπως είναι το περιοδικό L’Automobile, και επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητους οργανισμούς όπως ο διεθνώς καταξιωμένος Γερμανικός οργανισμός αυτοκινήτου ADAC, που το κατέταξε ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα. Χάρη στην πολιτική συνεχούς βελτίωσης της Renault, το Mégane III παρουσίασε μείωση κατά 40% των περιπτώσεων βλαβών αξιοπιστίας μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, σε σχέση με τον προκάτοχό του.

ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΡΟΣ: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ, ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ
Για τη σειρά Mégane Collection 2012, ο επιτυχημένος σχεδιασμός έχει δεχθεί τις απαραίτητες μικρο-επεμβάσεις ώστε να αποκτήσει μία πιο φρέσκια εμφάνιση, και ειδικότερα το εμπρός μέρος που έχει τώρα πλέον αποκτήσει φώτα ημέρας LED ώστε να διαθέτει ακόμα πιο ισχυρή ταυτότητα και νέα «φωτιστική υπογραφή». Ο μεγάλος αεραγωγός στον προφυλακτήρα είναι σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, με λεπτομέρειες χρωμίου, και η γκάμα των ζαντών έχει αναβαθμιστεί πλήρως. Όλες αυτές οι πινελιές αποκαλύπτουν την προσοχή που έχει δοθεί στην απτή ποιότητα, που θεωρείται ως βασική προτεραιότητα για τη Renault. Το εσωτερικό έχει βελτιωθεί και αυτό με τη σειρά του με νέες ταπετσαρίες, και επιλογή του πακέτου που συνδυάζει δέρμα/Alcantara και διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς. Η έκδοση Bose αποτελεί μια αποκλειστική έκδοση, ενώ οι εκδόσεις GT και GT-Line ξεχωρίζουν από τα ειδικά φωτιστικά LED σε σχήμα μπούμερανγκ, τις ταπετσαρίες με τις κόκκινες εμφανείς ραφές, το σπορ τιμόνι με εσοχές για τους αντίχειρες, τη σήμανση Renault Sport στα μαρσπιέ, καθώς και το διακοσμητικό φιλέτο στο ταμπλό.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ : ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Το πρώτο μοντέλο που θα εφοδιάζεται με τον ολοκαίνουργιο κινητήρα diesel Energy dCi 110, με σύστημα Stop&Start, το Mégane Collection 2012 γίνεται το πιο οικονομικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Βάσει τυποποιημένων μετρήσεων (NEDC) σε μικτό κύκλο, η κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 3,5 λιτ/100χλμ. Οι εκπομπές CO2 εμφανίζονται επίσης μειωμένες κατά 15% (90γρ/χλμ). Στην γκάμα περιλαμβάνεται επίσης και ο βενζινοκινητήρας Energy TCe 115 (119γρ/χλμ) και ο κινητήρας diesel Energy dCi 130 (104γρ/χλμ). Το Mégane Collection 2012 είναι το πρώτο μοντέλο που προσφέρεται με 3 εναλλακτικές κινητήρων Energy, που ο καθένας συνδυάζει άριστα την οδηγική ευχαρίστηση και την οικονομία καυσίμου. Με την ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων εξελίξεων στον τομέα του downsizing, και της μακρόχρονης εμπειρίας της Renault από τους αγώνες της F1, οι τρείς αυτοί νέοι κινητήρες είναι η καλύτερη απόδειξη τεχνολογικού περιεχομένου που συναντά κανείς για πρώτη φορά σε κινητήριο σύνολο σε αυτή την κατηγορία. Και οι τρείς διαθέτουν σύστημα Stop&Start, καθώς και σύστημα ανάκτησης ενέργειας στη φάση της επιβράδυνσης/πέδησης. Χάρη στην εκτεταμένη μελέτη που έχει γίνει στον τομέα της ακουστικής, οι κινητήρες Energy λειτουργούν ιδιαίτερα ήσυχα, με το επίπεδο του εκπεμπόμενου θορύβου λειτουργίας να είναι κατά 50% χαμηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο των κινητήρων που αντικαθιστούν. Σε ότι έχει σχέση με την αξιοπιστία, οι κινητήρες Energy dCi 130 και Energy TCe 115 είναι κατασκευασμένοι με τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας όπως οι κινητήρες dCi 130 του 1.9λιτ και TCe 130, οι οποίοι πέτυχαν μείωση των τεχνικών βλαβών κατά 50% σε διάστημα 3 ετών κυκλοφορίας και 40% σε διάστημα 2 ετών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Οι θεμελιώδεις προτεραιότητες για τη Renault παραμένουν περισσότερο από ποτέ, η ενίσχυση της καθημερινής ασφάλειας, η διευκόλυνση της καθημερινής οδήγησης, και η μεγιστοποίηση της άνεσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η σειρά Mégane Collection 2012 διαθέτει την τεχνολογία Visio System®, που με τη βοήθεια μιας μικρο-κάμερας στον εσωτερικό καθρέφτη, βελτιώνει τις συνθήκες νυχτερινής ορατότητας και διασφαλίζει την επαγρύπνηση του οδηγού αλλάζοντας αυτόματα τη μεσαία σκάλα και τους προβολείς και προειδοποιώντας ηχητικά όταν το αυτοκίνητο παρεκκλίνει αθέλητα από την επιλεγμένη λωρίδα κυκλοφορίας. Η άνεση βρίσκεται και αυτή στο επίκεντρο: μια νέα λειτουργία κρατά πατημένα τα φρένα για μερικά δευτερόλεπτα ώστε να βοηθήσει στις εκκινήσεις σε δρόμο με κλίση, ενώ μια κάμερα οπισθοπορείας συμπληρώνει τους πίσω αισθητήρες παρκινγκ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...