Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γενεύη 2012: DACIA SANDERO STEPWAY 2

Το Sandero Stepway, η «περιπετειώδης» εκδοχή του Sandero, έχει εξελιχθεί στην έκδοση Stepway 2 χάρη στα ακόμα πιο ξεχωριστά εξωτερικά του χρώματα. Μαζί με τις υπάρχουσες επιλογές μεταλλικών χρωμάτων, (κόκκινο της φωτιάς, γκρι πλατίνα, και γκρι Comète), ο πελάτης έχει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξει και το καφέ Cajou (συνηθισμένο χρώμα για το Duster), για ακόμα πιο σπορτίβ εμφάνιση.

Το Sandero Stepway 2 διαθέτει ένα εντελώς καινούργιο...
εσωτερικό που αντανακλά την περιπετειώδη εξωτερική του εμφάνιση. Σε αυτό περιλαμβάνεται: σήμανση Stepway, νέες υφασμάτινες ταπετσαρίες TEP, δίχτυ στις τσέπες φύλαξης και άλλα. Οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές προτάσεις για το εσωτερικό, που διαφοροποιούνται από την απόχρωση της κεντρικής κονσόλας, των χειρολαβών των θυρών, των ζωνών ασφαλείας, των πλαϊνών των καθισμάτων και των ραφών. Οι αποχρώσεις για τα παραπάνω σημεία μπορεί να είναι είτε γκρι για μεγαλύτερη διακριτικότητα, ή κόκκινες για περισσότερο έντονο αισθητικό αποτέλεσμα. Επίσης, διατίθεται και ένα ακόμα προαιρετικό πακέτο εσωτερικού διάκοσμου που περιλαμβάνει μαύρο δέρμα στα καθίσματα, το τιμόνι και το λεβιέ των ταχυτήτων.

Το Sandero Stepway 2 εφοδιάζεται επίσης και με νέο ηχοσύστημα που περιλαμβάνει χειριστήρια στο τιμόνι, υποδοχή τύπου jack & θύρα USB στο ταμπλό για σύνδεση φορητών ψηφιακών μέσων αποθήκευσης μουσικής, και δυνατότητα σύνδεσης κινητού μέσω Bluetooth®.

Τέλος, το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί – σε μερικές αγορές - να εφοδιαστεί και με το νέο κινητήρα βιο-αιθανόλης 1.6κ.εκ, των 105ίππων, που πιστοποιείται και με την οικολογική υπογραφή Dacia eco², και αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδυαστούν η δύναμη και η περιβαλλοντική συνείδηση.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...