Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο μικρό της Volkswagen με την ονομασία Up! (+PHOTO GALLERY)

Ρώμη, Οκτώβριος 2011. Η «αιώνια πόλη» φιλοξενεί τη δημοσιογραφική παρουσίαση του Volkswagen up! Σε μία πόλη γεμάτη ζωή αλλά και μοναδικό στυλ, το μικρό Volkswagen up! ξεδιπλώνει τις μεγάλες του ικανότητες.

Εκδόσεις
Το up! θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού (take up! – move up! – high up!) καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες για ασφαλή, άνετη και έξυπνη μετακίνηση. Παράλληλα, θα διατίθεται και σε δύο ειδικές εκδόσεις: white up! και black up!

Σχεδίαση που εκπέμπει αυτοπεποίθηση
Η σχεδιαστική φιλοσοφία του up! ακολουθεί τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις. Όπως όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα, το up!...
χαρακτηρίζεται από την απλότητα στην σχεδίαση του, που αναδεικνύει τεχνολογική ανωτερότητα και ευκολία χρήσης.

Κινητήρες που εστιάζουν στις σύγχρονες ανάγκες μετακίνησης
Για το up! η Volkswagen ανέπτυξε μία ολοκαίνουργια γκάμα κινητήρων ενσωματώνοντας την φιλοσοφία Think Blue. Το up! αρχικά θα διατίθεται με τον νέο 3-κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 999 κ.εκ. απόδοσης 60ps & 75ps με μέση κατανάλωση 4,5 & 4,7 lt/100km, αντίστοιχα. Με το πακέτο BlueMotion Technology, οι εκπομπές ρύπων CO2 δεν ξεπερνούν τα 100gr/km (μέση κατανάλωση 4,2 & 4,3 lt/100km αντίστοιχα).

Επιπλέον, το up! θα διατίθεται και με κινητήρα φυσικού αερίου 1.0 lt CNG BlueMotion Technology απόδοσης 68ps με εκπομπές ρύπων CO2 μόλις 78gr/km.

Συστήματα ασφάλειας που ορίζουν νέα δεδομένα
Μελετώντας τις σημαντικότερες αιτίες που προκαλούν ατυχήματα εντός πόλης, η Volkswagen εξόπλισε το up! με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας αλλάζοντας τα δεδομένα στην κατηγορία του. Το καινοτόμο σύστημα City Emergency Brake Assist φρενάρει σταδιακά το up! όταν εντοπίσει εμπόδιο σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα, και ενώ κινήστε με ταχύτητα μέχρι 30χλμ / ώρα. Έτσι, το up! είναι ικανό να προβλέψει και να αποφύγει ατυχήματα που προκαλούνται σε καταστάσεις έντονης κίνησης εντός πόλης. Παράλληλα, το ESP εντοπίζει τις επικίνδυνες συνθήκες που ενδέχεται να παρουσιαστούν, εξασφαλίζοντας κορυφαία ενεργητική ασφάλεια.

Άνεση που εκπλήσσει ευχάριστα
Με συνολικό μήκος 3,54 μέτρα, το up! παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευέλικτο τόσο στην οδήγηση όσο και στη στάθμευση. Διαθέτοντας το μακρύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του (2,42 μέτρα), το up! εντυπωσιάζει με τις εσωτερικές διαστάσεις του, που παραπέμπουν σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας. Παράλληλα, η ποιότητα και εργονομία Volkswagen είναι παρούσες με εμφατικό τρόπο σε κάθε λεπτομέρεια του αυτοκινήτου.

Σύστημα infotainment maps + more
Οι καινοτομίες στο up! συνεχίζονται και σε περιφερειακά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Η φορητή multimedia συσκευή maps + more (η οποία εξελίχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία NAVIGON), αποτελεί ένα ιδανικό συνοδηγό και σύμβουλο κατά τη διάρκεια της οδήγησης και όχι μόνο. Μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής, ο οδηγός λαμβάνει όλες τις πληροφορίες ενός υπολογιστή ταξιδίου ενώ η εφαρμογή Think.Blue.Trainer παρέχει όλες τις απαραίτητες συμβουλές για αποδοτική και οικονομική οδήγηση. Παράλληλα, μέσω SD card, μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, ενώ περιηγείστε στους χάρτες του navigation (περιλαμβάνει συνολικά 44 χώρες). Τέλος, το maps + more διαθέτει σύνδεση μέσω Bluetooth μέχρι και 2 τηλεφωνικών συσκευών και σύστημα ανοικτής συνομιλίας. Και όλα αυτά στην ελληνική γλώσσα.

Το up! θα ξεκινήσει την εμπορική του διαδρομή στις 3-θυρες εκδόσεις του, το Μάρτιο 2012 ενώ ένα μήνα αργότερα θα λανσαριστεί το 5-θυρο up!

Τέλος, τον Ιούλιο 2012, θα ξεκινήσει η διάθεση του up! με αυτόματο κιβώτιο.







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...