Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εντυπωσιακό SUV από την Mahindra!

Η MAHINDRA LTD KAI H MAHINDRA EUROPE παρουσιάζουν στην Έκθεση της Μπολόνια, από πρώτη έως ένδεκα Δεκεμβρίου, 2011, το νέο παγκόσμιο SUV, Mahindra XUV 5OO το οποίο κάνει το ντεπούτο του στην Ευρωπαϊκή αγορά.Την 1η Δεκεμβρίου στις 12:00 – 13:00 η Mahindra καλωσορίζει στο stand της αρ. 22 τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής επικοινωνίας και παρουσιάζει το νέο της απόκτημα, το Mahindra XUV 5OO .

Το XUV 5OO δεν γνωρίζει σύνορα. Το πρώτο παγκόσμιο όχημα της Mahindra είναι εδώ!! Σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις των πελατών από την παγκόσμια αγορά, και ξεχωρίζει με το στυλ, τις επιδόσεις, την τεχνολογία, ασφάλεια και άνεση. Αποτελεί μια πραγματικά...
ολοκληρωμένη πρόταση και προσφέρει απολαυστική οδηγική εμπειρία.

Δείτε τον κομψό σμιλευμένο σχεδιασμό και την αεροδυναμική γραμμή του XUV 500, με τους στατικά καμπτόμενους προβολείς τύπου projector, τα φώτα στάθμευσης τύπου LED, και τη διπλή απόληξη εξάτμισης, εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά οχήματα, που εξασφαλίζουν στο όχημα αρρενωπή, δυναμική και σοφιστικέ εμφάνιση, προσδίδοντας μια συναρπαστική, ξεχωριστή παρουσία στον δρόμο.

Πιο εκπληκτική ακόμα και από τον στιλάτο σχεδιασμό είναι η δομή του αμαξώματος, ενός όγκου,(monocoque) η οποία συναντάται και στα πιο μοντέρνα SUV σε όλο τον κόσμο. Είναι η εξαιρετική αίσθηση που αποπνέει το ασυμβίβαστο XUV 5ΟΟ με την οδηγική του δυναμική. Το αποτέλεσμα, μια τέλεια αναλογία ισχύος και βάρους, με αξεπέραστο κράτημα στον δρόμο και ατέλειωτη οδηγική απόλαυση.

Συνδυάστε τώρα όλα αυτά με τον θρυλικό κινητήρα της Mahindra, m-Hawk, με 330Nm ροπή και το κιβώτιο 6 ταχυτήτων και έχετε μια από τις πιο απαιτητικές, απολαυστικές εμπειρίες οδήγησης.

Αλλά η ξεχωριστή απολαυστική οδήγηση δεν σταματάει εδώ. Το Mahindra XUV 5OO διακρίνεται με μια σειρά ενσωματωμένων ψηφιακών συστημάτων που συντελούν σε μια ολοκληρωμένη απολαυστική οδήγηση. Με ένα σύστημα πλοήγησης GPS, 1,5 εκατομμυρίων χιλιομέτρων που καλύπτουν το οδικό σύστημα 1200 πόλεων και ένα ενσωματωμένο σύστημα πληροφοριών το οποίο ενημερώνει για όλες τις ζωτικές λειτουργίες του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, είναι δύο από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του XUV 5ΟΟ.

Η ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας του αύριο είναι και στην διάθεση των επιβαινόντων! Φέρτε στο ταξίδι μαζί σας, DVD, smart-phone και laptop χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολλαπλά σημεία επαναφόρτισης έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία σε κάθε σειρά καθισμάτων καθώς και μια ενσωματωμένη υποδοχή για τον φορητό υπολογιστή.

Το XUV 5ΟΟ είναι το premium όχημα σε άνεση και κομψότητα και προσιτή τιμή!


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
Το Mahindra XUV500 εξοπλίζεται με χαρακτηριστικά που πρωτοπορούν και διακρίνονται στο παγκόσμιο στερέωμα.

Απόδοση:140 HP (103Kw) του m – Hawk, με ροπή 330 Nm και κιβώτιο 6 ταχυτήτων, 5ης γενιάς μεταβλητής γεωμετρίας υπερσυμπιεστής.!

Τεχνολογία: All Wheel Drive with interactive Torque Management (Σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς, με διαδραστική διαχείρηση ροπής: Οθόνη αφής 6”, Σύστημα πληροφόρησης με GPS,DVD,CD,MP3,FM,USB, i-Pod με συνεκτική σύνδεση, σύστημα παροχής πληροφοριών στον οδηγό, μικρο υβριδική τεχνολογία, Πλήρως αυτοματοποιημένος έλεγχος θερμοκρασίας με διπλό HVAC, στατικά καμπτόμενους προβολείς τύπου projector, τα φώτα στάθμευσης τύπου LED, ηχητικές οδηγίες, Χειριστήρια στο τιμόνι, έξυπνους αισθητήρες βροχής - φωτισμού, Tyretronics (Σύστημα καταγραφής πίεσης ελαστικών), Intellipark (Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος) ηλεκτρικά αναδιπλούμενο και ρυθμιζόμενο ORVMs.

Ασφάλεια: Electronic stability program (ESP) with Roll over Mitigation, 6 αερόσακοι (εμπρός, πλευρικοί και κουρτίνα) ABS με ηλεκτρονική κατανομή πέδησης (EBD), Σύστημα ελέγχου σε ανωφέρεια και κατωφέρεια.

Άνεση και Ευκολία: Δερμάτινα καθίσματα, αναδιπλούμενα φλάτ καθίσματα 2ης και 3ης σειράς, Ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού καθ’ ύψος κατά 8 τρόπους, περιλαμβανόμενης και πλήρους υποστήριξης , φωτισμό σεληνόφωτος, ρυθμιζόμενο τηλεσκοπικό τιμόνι.

Προσφέρεται σε 3 μοντέλα και 7 διαφορετικά χρώματα.
[MAHINDRA]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...