Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενισχυμένα κριτήρια Renault ECO2

Η Renault ενίσχυσε φέτος τα κριτήρια επιλογής των αυτοκινήτων της με την υπογραφή eco2.

• Ένα όχημα δεν μπορεί να φέρει την υπογραφή Renault eco2 παρά μόνο αν έχει κατασκευαστεί σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες κατά ISO 14001, αν εκπέμπει λιγότερα από 120 γρ CO2/χλμ ή αν λειτουργεί με βιολογικά καύσιμα και αν αποτελείται κατά περισσότερο από 7 % από πλαστικό...
προερχόμενο από εγκαταστάσεις ανακύκλωσης.

• Στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης παρουσιάστηκαν 3 οχήματα «πρωταθλητές Renault eco2»: ΤουClio TCe 100, το Mégane dCi 110 EDC και το Scénic Energy dCi 130.
Οχήματα πρωταθλητές Eco2
Clio TCe 100
Mégane dCi 110 EDC
Scénic Energy dCi 130
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
(ISO 14001)
Flins (Γαλλία)
Palencia (Ισπανία)
Douai (Γαλλία)
ΧΡΗΣΗΕκπομπές CO2
119 γρ / χλμ
110 γρ / χλμ
115 γρ / χλμ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
Πλαστική ύλη
ανακυκλωμένη
8 %
11,7 %
15,2 %


• Η περιβαλλοντική πολιτική της Renault βασίζεται σε μια προσέγγιση περιορισμού των μεγάλων οικολογικών επιπτώσεων, σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των προϊόντων της: παραγωγή, διανομή, χρήση και ανακύκλωση.

• Η Renault επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία της να ηγηθεί της ευρωπαϊκής αγοράς σε εκπομπές CO2. Με 135 γρ / χλμ για τη γκάμα οχημάτων που πωλούνται στην Ευρώπη, ο μέσος όρος εκπομπών CO2 της γκάμας Renault βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της βαθμίδας των κατασκευαστών (μέσος όρος ACEA: 140 γρ CO2/χλμ). Αναμένεται να φτάσει τα 120 γρ το 2013 και κάτω των 100 γρ από το 2016, χάρη σε μια στρατηγική που βασίζεται στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου των θερμικών κινητήρων και στην ανάπτυξη του ηλεκτρικού οχήματος. Η Renault θα είναι παρούσα στο ραντεβού CO2 των 95 γρ/χλμ που έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Βρυξελλών στους κατασκευαστές αυτοκινήτων για το 2020.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...