Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

PEUGEOT NEWS: Νέες υπηρεσίες στους μελλοντικούς κατόχους αυτοκινήτων Peugeot με το Πρόγραμμα Παροχών Peugeot

Ανταποκρινόμενη στις τρέχουσες απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς, η Lion Ελλάς Α.Ε., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Peugeot, προσφέρει νέες υπηρεσίες στους μελλοντικούς κατόχους αυτοκινήτων Peugeot με το Πρόγραμμα Παροχών Peugeot.

Βάσει του «Προγράμματος Παροχών Peugeot», οι καταναλωτές απαλλάσσονται από το κόστος των Τελών κυκλοφορίας τόσο για το 2011 όσο και για το 2012. Παράλληλα, προσφέρεται και η ασφάλιση του αυτοκινήτου για ένα έτος.

Το «Πρόγραμμα Παροχών Peugeot» ισχύει για τα 107, 207, 207CC, 308, 3008, 508.

Επιπλέον, και ανάλογα με το μοντέλο, εάν ο υποψήφιος αγοραστής δεν έχει όχημα προς...
απόσυρση παρέχεται έκπτωση από την Peugeot ίση με το όφελος της κρατικής απόσυρσης. Στην περίπτωση που υπάρχει όχημα προς απόσυρση, τότε πέραν του οφέλους απόσυρσης παρέχεται επιπλέον έκπτωση από την Peugeot, της οποίας το ύψος κυμαίνεται ανάλογα με την έκδοση και το μοντέλο.

Το όφελος του μελλοντικού κατόχου αυτοκινήτου Peugeot είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς στην περίπτωση του Peugeot 107 Urban AC με λιανική τιμή € 9.990, σε περίπτωση απόσυρσης παρέχεται έκπτωση € 1.118 (όφελος απόσυρσης € 718 + έκπτωση €400), ενώ παράλληλα προσφέρεται έκπτωση ίση με τα τέλη κυκλοφορίας 2011 (€82), τα τέλη κυκλοφορίας 2012 (€93) και την ασφάλεια ενός έτους (€ 350)!

Παράλληλα, ο μελλοντικός κάτοχος αυτοκινήτου Peugeot μπορεί να επιλέξει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, από τα ευέλικτα προγράμματα που παρέχουν μεταξύ άλλων 12μηνη άτοκη περίοδο χάριτος και πολλές δόσεις.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σε όλα τα νέα αυτοκίνητα Peugeot παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση μηχανικών μερών 5 ετών, ενώ εξακολουθούν να ισχύουν :
  • Εγγύηση 3 ετών για προστασία χρώματος,
  • Εγγύηση 12 ετών για αντισκωριακή προστασία, καθώς και
  • Οδική Βοήθεια 2 ετών Peugeot Assistance.
Peugeot
Με παρουσία σε 160 χώρες και με 10.000 σημεία πώλησης η Peugeot συνδυάζει τα αυστηρά κριτήρια κατασκευής με τις συναρπαστικές δημιουργικές ιδέες. Το 2010, χρονιά επετείου διακοσίων χρόνων, η Peugeot επιβεβαίωσε τη θέση της ως τον ηγέτη γάλλο κατασκευαστή αυτοκινήτων, ανέβηκε μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη των εταιριών αυτοκινήτου (9η) και είχε πωλήσεις 2.142.000 αυτοκινήτων.

Η Peugeot είναι η μόνη εταιρία που διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων μετακίνησης με επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, σκούτερ, ποδήλατα και μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, περιλαμβάνοντας την υπηρεσία μετακίνησης Mu.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...