Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανευρωπαϊκό δίκτυο ταχυφορτιστών ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τη Nissan

Η Nissan επιταχύνει την υλοποίηση ενός πανευρωπαϊκού δικτύου ταχυφορτιστών ηλεκτροκίνητων οχημάτων, προσφέροντας δωρεάν 400 νέους σταθμούς ταχυφόρτισης.

Οι νέοι ταχυφορτιστές, θα τοποθετηθούν σε σημεία στρατηγικού ενδιαφέροντος, προκειμένου να ενισχυθούν τα υπάρχοντα δίκτυα και έτσι να απολαμβάνουν οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων οχημάτων μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία στις διαδρομές τους.

Με την ταχεία επαναφόρτιση των μπαταριών, αυτή η ριζοσπαστική κίνηση στρατηγικής από την Nissan θα βοηθήσει στην προώθηση ηλεκτροκίνητων οχημάτων, όπως το πρωτοπόρο LEAF. Οι προηγμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου του Nissan LEAF μπορούν να επαναφορτιστούν από το μηδέν έως το...
80%, σε μόλις 30 λεπτά, χρησιμοποιώντας έναν ταχυφορτιστή.

Παρά το γεγονός ότι η αυτονομία, έως και 175 χιλιομέτρων, είναι αρκετή για τους περισσότερους ιδιοκτήτες του Nissan LEAF, η εξάπλωση του δικτύου ταχυφορτιστών θα επιτρέψει σε αυτούς τους οδηγούς να καλύπτουν μεγαλύτερες αποστάσεις κατά τη διάρκεια μιας ημέρας.
Η κίνηση αυτή είναι προϊόν μιας συμφωνίας μεταξύ της Nissan και πέντε εκ των κορυφαίων εταιρειών παροχής ηλεκτρισμού και συναφών υποδομών της Ευρώπης, προκειμένου να επιταχυνθεί η εγκατάσταση των ταχυφορτιστών, που η ίδια η Nissan ανέπτυξε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι ταχυφορτιστές, είναι σημαντικά φθηνότεροι- έως και στο μισό της προηγούμενης τιμής - και μικρότεροι σε διαστάσεις, από ότι πριν. Ο στόχος είναι να εγκατασταθεί ένα δίκτυο από σταθμούς ταχείας φόρτισης σε όλη την Ευρώπη με αρκετές χιλιάδες μονάδες σε λειτουργία μέχρι το τέλος του 2012 και το πλήθος αυτό να φθάσει κάποιες δεκάδες χιλιάδες μέχρι το 2015.

Για να δώσει το έναυσμα για αυτό το φιλόδοξο πρόγραμμα της, η Nissan ανακοινώνει ότι θα παραχωρήσει δωρεάν 400 ταχυφορτιστές σε συνεργαζόμενους φορείς ανά την Ευρώπη, οι οποίοι είναι ενθουσιώδεις υποστηρικτές του φιλόδοξου σχεδιασμού της για την ηλεκτροκίνηση.

"Με ένα σημαντικό αριθμό ταχυφορτιστών διαθέσιμων σε όλη την Ευρώπη, οι ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων οχημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους γρήγορα, όπου και αν πηγαίνουν. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο για την μαζική υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη" δήλωσε ο Pierre Loing, Vice President Product Planning & Zero Emission Business Unit, της Nissan International SA.

Οι παραδόσεις του Nissan LEAF έχουν ήδη ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Έχουν επίσης ξεκινήσει οι παραγγελίες του οχήματος για την Ελβετία, το Βέλγιο, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Δανία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...