Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Gas Gas News: DAKAR 2012

Νέα πρόκληση της Gas Gas με τη συμμετοχή της σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων.

Ο Marc Guasch και η Laia Sanz πρόσφατα προσχώρησαν στην ομάδα Gas Gas γιανα αγωνιστούν στα διεθνή πρωταθλήματα trail, enduro και rally.

Το όνομα θρύλος της Καταλονίας,...
στοιχηματίζει για τη νέα σεζόν, με τρεις ηχηρές υπογραφές: των αναβατών Laia Sanz και Marc Guasch και του μηχανικού Pere Ibanez.

Η εξαιρετική παγκόσμια πρωταθλήτρια Laia Sanz θα αγωνίζεται για την Gas Gas ταυτόχρονα σε αγώνες trial, enduro και rally, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η σκληρή προετοιμασία της μαζί με τον Guasch για το Dakar 2012.

Φέτος το Dakar προτείνει μια κολοσσιαία περιπέτεια, που εκκινεί από τις Ακτές του Ατλαντικού και καταλήγει στις Ακτές του Ειρηνικού. Τη δύσκολη αυτή διαδρομή των 9000 χιλιομέτρων σε άγνωστο τερραίν καλούνται οι αναβάτες να ολοκληρώσουν μέσα σε 14 μέρες. Κάτω από την επιβλητική σκιά των Άνδεων- που θα αποδειχθούν εκπληκτική πυξίδα-, οι οδηγοί θα πρέπει να περάσουν μέσα από την έρημο Atacama, και τους περουβιανούς αμμόλοφους, πράγμα που στους παλαιότερους θα θυμίσει Μαυριτανία.

Gas Gas:
Πάθος και Ομάδα Πιστή στις θέσεις της, η Gas Gas, αντιμετωπίζει την πρόκληση του Dakar, με το ίδιο πάθος που αντιμετωπίζει κάθε πρωτάθλημα. Η βελτίωση των δεξιοτήτων και η ομαδική δουλειά είναι οι πιο σημαντικές ιδιότητες για να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο ή δυσκολία!

Η διαδρομή του Dakar αντανακλά πιστά τις αξίες της: Περιπέτεια – Ελευθερία - Πάθος για την μοτοσυκλέτα!

Η Laia Sanz προετοιμάζεται για το Dakar με την νέα Gas Gas Η Καταλανή οδηγός εκπαιδεύεται στην πίστα off-road του Alcaniz, για να αντιμετωπίσει με ασφάλεια υπεροχής την επόμενη σεζόν και πιο συγκεκριμένα το Dakar, που θα αρχίσει 1η Ιανουαρίου στα εδάφη Αργεντινής, Χιλής και Περού.

Για την προετοιμασία αυτής της συμμετοχής, αλλά και για να προσαρμοστεί στη νέα μοτοσυκλέτα, η νεαρή οδηγός προπονείται πολύ συχνά σε διαφορετικά off-road τερραίν γύρω από το circuit Motorland, που ανήκει στην ομάδα της.

Λίγα λόγια για τη Gas Gas
Η Gas Gas, Ισπανική εταιρεία παραγωγής μοτοσυκλετών off-road, trial και enduro, ιδρύθηκε το 1985 από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και σήμερα διαθέτει προσωπικό πάνω από 100 εργαζομένους.

Είναι κορυφαία εταιρεία στην αγορά trial και μία από τις πρώτες στην αγορά enduro. Κατασκευάζει 9.000 μοτοσυκλέτες το χρόνο, με ετήσιο κύκλο εργασιών 39,5 εκ. και κέρδη προ Φόρων 4,2 εκ. ( Αποτελέσματα 7/2011).

Το εμπορικό της σήμα είναι γνωστό από τη συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις και διακρίνεται για την αξιοπιστία του και την υψηλή τεχνολογία. Αυτό είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας που γίνεται από το Τμήμα Ανάπτυξης και αποτελείται από 11 άτομα ιδιαιτέρων προσόντων και εμπειρίας. Η ομάδα ενισχύθηκε πρόσφατα με τον Pere Ibanez, φημισμένο Τεχνικό από τη Yamaha, με διεθνή καριέρα και 11 τίτλους offroad (εννέα από αυτούς ως επικεφαλής του Τεχνικού Τμήματος και δύο ως επικεφαλής του Τμήματος Κινητήρα).

Pere Ibanez
Οι περισσότερες μοτοσυκλέτες Gas Gas κατασκευάζονται στο Salt, Girona, μια μονάδα με δύο γραμμές παραγωγής, μία για την συναρμολόγηση και μία για τους κινητήρες. Η συγκεκριμένη μονάδα έχει δυνατότητα να αυξήσει την παραγωγή της έως και 4 φορές από την ετήσια σημερινή.

Η Gas Gas διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 47 χώρες και συγκεκριμένα σε όλη την Ευρώπη και άλλες διεθνείς αγορές, όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική και τις ΗΠΑ.

Η εταιρεία κατέχει το 50% της παγκόσμιας αγοράς trial και προσβλέπει στη βελτίωση του μεριδίου της στην αγορά raid με τη συμμετοχή της στο Dakar το 2012.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...