Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο όμιλος Fiat στηρίζει τις Ιταλικές και Ελληνο-Ιταλικές οικογένειες που χρήζουν υποστήριξης

Στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Fiat Group Automobiles Hellas στηρίζει και φέτος τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ιταλών (CO.AS.IT) της Ελλάδας, που θα διοργανώσει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στις εγκαταστάσεις της Ιταλικής Σχολής (οδός Μητσάκη 18, Πατήσια) το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011.

Ο Σύλλογος CO.AS.IT που λειτουργεί στην Ελλάδα εδώ και περισσότερο από 30 χρόνια, χάρη στη συνεχή δραστηριότητα των εθελοντών του και την ενεργή συνεργασία με την Πρεσβεία και το Προξενικό...
δίκτυο της Ιταλίας στην Ελλάδα, είναι ο μοναδικός οργανισμός που ασχολείται ενεργά με τις Ιταλικές και Ελληνο-Ιταλικές οικογένειες που μένουν στην Ελλάδα και οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικές και προσωπικές δυσκολίες και έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση -αποκαλούμενη ανέκαθεν «Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar"- φιλοξενεί περίπου 30 τραπέζια/stands διάφορων Ιταλικών προϊόντων και συμπεριλαμβάνει μία Λαχειοφόρο Αγορά με πολλά εκλεκτά προϊόντα. Η διήμερη αυτή εκδήλωση αντιπροσωπεύει μία ένδειξη αλληλεγγύης για την Ιταλική και Ελληνική συλλογικότητα και ταυτόχρονα προωθεί το "made in Italy" στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, οι επισκέπτες, μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα που διατίθενται από Ιταλικές και Ελληνικές Εταιρείες οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Όλα τα έσοδα που θα προέλθουν από το παραπάνω διήμερο, θα διατεθούν στις Ιταλικές και Ελληνο-Ιταλικές οικογένειες που χρήζουν υποστήριξης.

Το bazaar είναι ανοιχτό για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες:
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 10.30 έως τις 18.00 και την
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 10.30 έως τις 15.30, ενώ στις 16.00 θα γίνει η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:
210 6724032 / 6934039842 και
210 6912107 / 6972007259


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...