Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Fiat κάνει το ντεμπούτο της στο Google+

Η Fiat, μία εταιρεία που έδινε πάντοτε ιδιαίτερη σημασία στις νέες τεχνολογίες, είναι μία από τις πρώτες που εισέρχονται στο Google+ και χρησιμοποιούν τη λειτουργία Hangout για να έρθουν σε επαφή με άλλους χρήστες μέσω της υπηρεσίας online επικοινωνίας με ήχο και εικόνα.

Η Google, από τις σημαντικότερες μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο, ξεκίνησε πρόσφατα ένα project, το Google+, στόχος του οποίου είναι να μεταφέρει στο διαδίκτυο τις λεπτές εκφάνσεις και τον πλούτο της ζωντανής αλληλεπίδρασης, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται σκέψεις, απόψεις, βίντεο και εικόνες στο διαδίκτυο και να μιλούν με φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας παράλληλα...
τη δυνατότητα να τους βλέπουν στον υπολογιστή ή στο tablet τους χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική κάμερα (webcam) για να μοιράζονται κοινές εμπειρίες κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο κατά πρόσωπο, ακόμη και σε μεγάλες ομάδες.

Το Google+ δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να μοιράζεται πράγματα και καταστάσεις όπως περίπου θα έκανε και στην πραγματική ζωή και αυτή η αρχή αντανακλάται στις σελίδες του. Εξάλλου, πίσω από κάθε σελίδα (ή αυτοκίνητο ή δραστηριότητα) υπάρχουν άνθρωποι με πάθος για ό,τι κάνουν και η αλληλεπίδραση μαζί τους αποτελεί σίγουρα μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική εμπειρία.

Μια εταιρεία που εστίαζε πάντα στη νέα τεχνολογία, όπως η Fiat, άδραξε αμέσως την ευκαιρία αυτή (καινοτόμο και φιλική προς το χρήστη, ακριβώς στο πνεύμα της εταιρείας) για να έρθει σε επαφή με πελάτες και θαυμαστές της. Ήδη (τη δεύτερη ημέρα λειτουργίας του Hangout), ο Style Manager του Panda, Roberto Giolito, συνδέθηκε με οκτώ Ολλανδούς θαυμαστές στη σελίδα της Fiat για να μοιραστεί μαζί τους την εμπειρία της δημιουργίας ενός νέου αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια της online τηλεδιάσκεψης μίλησαν για το πώς δημιουργήθηκε το Panda και συζήτησαν το project, τη σχεδίαση και τα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Για τη Fiat, το Google+ είναι ένας τρόπος να έρθει σε επικοινωνία με θαυμαστές, οδηγούς και μελλοντικούς οδηγούς της, οι οποίοι εκτός του ότι αποτελούν τεκμήριο της εκτίμησης που χαίρει η εταιρεία, μπορούν «πραγματικά» να μιλήσουν, απευθείας και πρόσωπο με πρόσωπο, με εκείνους που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και προωθούν εμπορικά τα αυτοκίνητα. Τέλος, εκτός από τις σελίδες, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και τη λειτουργία "Circles" (λίστες φίλων, συγγενών και γνωστών) για να δημιουργήσουν σχέσεις διαρκείας με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...