Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά Fiat, Alfa Romeo και Fiat Professional

Δεδομένων των απαιτήσεων της εποχής για φθηνότερες και αποδοτικότερες λύσεις ακόμη και στη συντήρηση των οχημάτων, η Fiat Group Automobiles Hellas, επιθυμώντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων όσων την έχουν εμπιστευθεί αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο Fiat, Alfa Romeo ή Fiat Professional, προσφέρει έκπτωση στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται περισσότερο για τη συντήρηση ενός αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα και για το διάστημα μέχρι τις 31/12/2011, προσφέρεται έκπτωση 20% στα γνήσια φίλτρα αέρα, φίλτρα καμπίνας, φίλτρα λαδιού και μπουζί. Πρόκειται για ανταλλακτικά, που σχετίζονται άμεσα με την αξιοπιστία και ασφάλεια του αυτοκινήτου κατά τις μετακινήσεις και τα οποία, όπως όλα τα ανταλλακτικά της Fiat, εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή...
απόδοση των οχημάτων, καθώς είναι κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Παράλληλα προσφέρεται έκπτωση 30% στους γνήσιους υαλοκαθαριστήρες, ανταλλακτικό που συντελεί στη διατήρηση της ενεργητικής ασφάλειας σε περίπτωση βροχής. Ειδικότερα, οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες είναι κατασκευασμένοι με συγκεκριμένες προδιαγραφές για κάθε μοντέλο λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η συγκεκριμένη καμπυλότητα του παρμπρίζ, κάτι που δεν μπορεί να διασφαλίσει ένας υαλοκαθαριστήρας γενικής χρήσης.

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων που θα επισκεφθούν ένα από τα επίσημα σημεία τεχνικής υποστήριξης Fiat, Alfa Romeo και Fiat Professional εξασφαλίζουν πολλαπλό όφελος , τόσο από τις μειωμένες τιμές κατά 20% ή 30% όσο και από το γεγονός ότι επιλέγουν γνήσια ανταλλακτικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, έχουν απόλυτη συμβατότητα με το αυτοκίνητό τους και εξασφαλισμένη απόδοση σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές καθώς κατασκευάζονται με την τεχνογνωσία των μηχανικών της εταιρίας και υφίστανται ενδελεχείς ελέγχους, κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες, εξασφαλίζοντας διάρκεια ζωής και σίγουρες επιδόσεις. Για το λόγο αυτό, σε βάθος χρόνου αποτελούν οικονομικότερη λύση από τις φτηνές απομιμήσεις που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην ασφάλεια, την απόδοση ή τη μακροζωία του αυτοκινήτου.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και αφορά επίσημα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης που φέρουν την αντίστοιχη σήμανση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...