Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέες εκδόσεις Fiat 500 Twinair

Δύο νέες εκδόσεις, οι Twinair και Twinair+, προστίθενται στην γκάμα του Fiat 500 0.9 85hp Turbo, αντικαθιστώντας τις εκδόσεις Pop και Sport, με στόχο την καλύτερη ανταπόκριση του αυτοκινήτου στις ανάγκες των πελατών και ιδιαίτερα του ανδρικού κοινού. Οι νέες εκδόσεις, με πλουσιότερο εξοπλισμό χωρίς επιβάρυνση στην τιμή, ενισχύουν τη "fun to drive" πλευρά του αυτοκινήτου, χωρίς να απεμπολούν την ισχυρή εικόνα του στους τομείς της οικονομίας και της οικολογίας. Έτσι ώστε να τονίζουν το γεγονός ότι οι κάτοχοι του 500 Twinair έχουν στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο που διαθέτει τον καλύτερο κινητήρα της χρονιάς, με το πιο οικολογικό και οικονομικό προφίλ για βενζινοκινητήρα, με το οποίο μπορούν να απολαύσουν κάθε στιγμή της οδηγικής καθημερινότητάς τους.

Στον εξοπλισμό της έκδοσης Twinair περιλαμβάνονται στάνταρ...
7 αερόσακοι, ζάντες αλουμινίου 15'', κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, ηχοσύστημα με CD player & MP3, σύστημα Start&Stop και Sport Kit. H έκδοση Twinair+ έχει ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα, κάτι που τονίζεται και από τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, όπως οι μεγαλύτερες σπορ μαύρες ζάντες 16'', οι προβολείς ομίχλης ή το σπορ δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ηχοσυστήματος και Blue&Me. Ο πλουσιότατος εξοπλισμός της έκδοσης αυτής συμπληρώνεται με εξωτερικούς καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, σύστημα Blue&Me με ανοικτή συνομιλία μέσω Bluetooth και θύρα USB, οροφή σε μαύρο χρώμα, σκούρα κρύσταλλα, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος, θήκη στην πλάτη του καθίσματος του οδηγού και κάθισμα συνοδηγού με αποθηκευτικό χώρο κάτω από το κάθισμα. Η τιμή της έκδοσης Twinair 0.9 85hp είναι 13.750 ευρώ και της έκδοσης Twinair+ 0.9 85hp είναι 14.750 ευρώ.

Οι εκδόσεις του 500 Twinair, όμως θα συμπληρωθούν με μία ακόμα προσθήκη που θα ενισχύσει τη σπορ εικόνα του αυτοκινήτου χάρη στο ειδικό «κιτ» αισθητικών βελτιώσεων, το οποίο συνδέει τη μάρκα και με την Abarth. Το 500 "by Abarth" θα είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα αμαξώματος και το σχετικό προαιρετικό κιτ θα διατίθεται και για το Twinair και για το Twinair+. Θα περιλαμβάνει ειδικά κόκκινα-μαύρα αυτοκόλλητα στο καπό, πίσω σπόιλερ από την Abarth, πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα, κόκκινο κάλυμμα για τους εξωτερικούς καθρέφτες, μαύρες 16άρες ζάντες με το σήμα του σκορπιού και ειδικά μεταλλικά καλύμματα στα πεντάλ από την Abarth.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...