Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΟΑΣΑ και το ΚΑΠΕ συνεργάζονται για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου ENERQI

Ο ΟΑΣΑ και το ΚΑΠΕ συνεργάζονται για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου ENERQI, που έχει ως σκοπό τη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των ΜΜΜ, στο οποίο τον πρώτο λόγο έχει ο επιβάτης. Η αξιολόγηση της ποιότητας υπηρεσιών των ΜΜΜ από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, που είναι οι ίδιοι οι επιβάτες, εφαρμόζεται ήδη επιτυχώς σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε εθελοντικά σε αυτήν την προσπάθεια και να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες που σας προσφέρονται στις συγκοινωνιακές γραμμές που χρησιμοποιείτε. Έτσι, όχι μόνο συμβάλλετε στη βελτίωση και αναβάθμισή τους, αλλά και στη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή:

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής, η οποία συνοδεύεται από τους γενικούς όρους συμμετοχής και από τη δήλωση εθελοντή παρατηρητή.

Μόλις συγκεντρωθεί ορισμένος αριθμός εθελοντών, το ΚΑΠΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους. Θα ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία παρακολούθησης των γραμμών συγκοινωνίας που χρησιμοποιείτε και συμπλήρωσης κατάλληλου ερωτηματολογίου, που θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι εθελοντές θα λάβουν αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή τους στην παραπάνω δράση. Επίσης, θα διατεθούν δωρεάν ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα ΜΜΜ κατόπιν κλήρωσης. Με βάση τις απαντήσεις στα ερωτηματολόγια, θα ακολουθήσουν σταδιακά ενέργειες βελτίωσης και αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών της συγκοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο ENERQI, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα http://www.enerqi-online.eu/ .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...