Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2nd Athens International AUTOGAS Expo / 2η Διεθνής Έκθεση Υγραεριοκίνηση

ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!!

Η 2η Διεθνής Έκθεση ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ 2011, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 11, έως και την Κυριακή 13, Νοεμβρίου 2011, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα- Μάιος 2011) αλλά και η ολοένα αυξανόμενη τάση του κοινού για μεταστροφή σε φθηνότερα και αξιόπιστα, εναλλακτικά της βενζίνης καύσιμα, με την παράλληλη κινητοποίηση των επαγγελματιών του χώρου για ενημέρωση και εξειδίκευση πάνω στα συστήματα...
υγραεριοκίνησης, με σκοπό την κάλυψη αυτής της ανάγκης, οδηγούν στην πραγματοποίηση της 2ης Διεθνούς Έκθεσης ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ.


Η 2η Διεθνής Έκθεση ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ, ενισχύεται σημαντικά με την διοργάνωση της στους μεγαλύτερους –εντός πόλης- εκθεσιακούς χώρους, με τον διεθνή χαρακτήρα της που απορρέει από τις συμμετοχές εταιριών και από το εξωτερικό, με την εκθεσιακή συμμετοχή των leader της αγοράς, τόσο από τον χώρο των αυτοκινητοβιομηχανιών όσο και από των χώρο των εμπόρων & εγκαταστατών συστημάτων υγραεριοκίνησης και τέλος με την δυναμική διαφημιστική της καμπάνια, που διαρκεί 5 μήνες και θα περιλαμβάνει την προβολή της έκθεσης μέσω κάποιων εκ των κορυφαίων ΜΜΕ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες (καταναλωτές και επαγγελματίες) που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάθε λύση που προσφέρει η αγορά πάνω στα συστήματα υγραεριοκίνησης, τα υγραεριοκίνητα μοντέλα αυτοκινήτων και το υγραέριο κίνησης

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Οδός:Δωδεκανήσου 106

Το Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου βρίσκεται μεταξύ των οδών Δωδεκανήσου και Αγ.Βασιλείου στο κέντρο του Περιστερίου, σε χώρο 24 στρεμμάτων, ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις εκθεσιακών εκδηλώσεων και έχει εύκολη πρόσβαση από την πόλη, εθνικές οδούς και το αεροδρόμιο, προσεχώς στάση ΜΕΤΡΟ.

Διαθέτει parking δυναμικότητας 5.000 περίπου αυτοκινήτων.

Το Κέντρο βρίσκεται μεταξύ δύο οδικών Εθνικών αξόνων και είναι προσπελάσιμο από μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ).

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου βρίσκεται περίπου 1500 μέτρα από το σταθμό Άγιος Αντώνιος του μετρό. Από το σταθμό Άγιος Αντώνιος στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η μετακίνηση μπορεί να γίνει:

* Με τα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας που έχουν προσπελάσιμα οχήματα:
Γραμμή 075: Σταθμός Άγ. Αντώνιος – Αττικό Νοσοκομείο – Δάσος Χαϊδαρίου (επιστροφή από λεωφόρο Θηβών)
Γραμμή Α13: Ομόνοια – Κηπούπολη
Γραμμή 703: Πειραιάς – Άγ.Ανάργυροι – Άγ.Ελευθέριος
* Με τα προσπελάσιμα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας.
* Από το πεζοδρόμιο: Η διαδρομή είναι σχετικά βατή και ευχάριστη για τους χειριστές ηλεκτροκίνητων αναπηρικών καθισμάτων και διαθέτει ράμπες σε αρκετά σημεία.

Πρόσβαση από το λιμάνι του Πειραιά:
Η πρόσβαση από το λιμάνι του Πειραιά είναι υπερβολικά απλή. Από το λιμάνι του Πειραιά παίρνετε τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο μέχρι τον σταθμό Ομόνοια. Από τον σταθμό Ομόνοια αλλάζετε γραμμή και παίρνετε τη γραμμή προς Άγιο Αντώνιο.

(Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον ΗΣΑΠ για να βεβαιωθείτε για την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στο δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει, γιατί το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται έκτακτα έργα και η λειτουργία των σταθμών αλλάζει περιοδικά.)

Να υπολογίζεται πως η απόσταση από τον Πειραιά στον Άγιο Αντώνιο είναι περίπου 35 λεπτά.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο site http://www.autogasexpo.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...