Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2013 Skoda Citigo photo gallery

Η Skoda συνεχίζει την προϊοντική της επέκταση με την παρουσίαση του 7ου κατά σειρά μοντέλου. Με το Citigo μήκους 3.56μ. η Skoda εισέρχεται στην κατηγορία των μίνι αυτοκινήτων πόλης. Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Skoda Citigo στις ευρωπαϊκές αγορές θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2012. Το Citigo προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο επιβατών και αποσκευών στην κατηγορία του. Αρχικά θα λανσαριστεί ως 3-θυρο ενώ το 2012 θα ακολουθήσει και η 5-θυρη έκδοσή του.

«Το νέο Skoda Citigo αποτελεί έναν από τους πυλώνες της στρατηγικής ανάπτυξης της Skoda. Προετοιμάζει το δρόμο για την εισαγωγή της Μάρκας μας σε μία πολλά υποσχόμενη κατηγορία», τόνισε ο Winfried Vahland, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Skoda και συνεχίζει «Το νέο αυτό μοντέλο συντάσσεται πλήρως με τη «Simply Clever» φιλοσοφία της Skoda. Παρά το μικρό του μέγεθος προσφέρει εντυπωσιακή...
ευρυχωρία ενώ είναι εκπληκτικά ευκίνητο και ελκυστικό από θέμα διαστάσεων, τεχνολογίας και σχεδιασμού. Παρόλο που τοCitigo είναι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των μεγάλων αυτοκινήτων μας και συνεπώς ταιριάζει απόλυτα με τα μελλοντικά μας σχέδια. Οι σχεδιαστές κατάφεραν να δώσουν στο αυτοκίνητο ένα ξεχωριστό σχεδιασμό ο οποίος από την πρώτη ματιά φανερώνει την νέα, φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση της Skoda. Η επιχρωμιωμένη μπροστινή γρίλια με τα ενσωματωμένα φώτα πορείας παραπέμπουν αυτόματα στην οικογενειακή ταυτότητα της Skoda. Οι σχεδιαστές έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλο το αμάξωμα γενικά. Με διαστάσεις 3.56μ. μήκος, πλάτος 1.65μ. και ύψος 1.48μ. το Citigo είναι ένα από τα αυτοκίνητα με τις πιο compact διαστάσεις στην κατηγορία του. Ο χώρος των αποσκευών όμως είναι 251lt ενώ εάν αναδιπλωθούν τα καθίσματα επεκτείνεται στα 951lt.

Απευθύνεται σε νέους οδηγοί και νέες οικογένειες που χρειάζονται ένα 2ο ή 3ο αυτοκίνητο. Πρόκειται για πελάτες που εξετάζουν την αγορά αυτοκινήτου με λογικά κριτήρια ενώ δεν συμβιβάζονται σε θέματα ποιότητας, πρακτικότητας, σχεδιασμού και ασφάλειας. Η Skoda μέχρι σήμερα δεν είχε κάποιο μοντέλο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες αυτής της κατηγορίας πελατών. «Αναγνωρίζοντας τη ζήτηση για μικρά αυτοκίνητα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου σε προσιτή τιμή και με λογικά κόστη συντήρησης και χρήσης, το Citigo αποτελεί την απάντησή μας στην τάση αυτή και αναμένουμε την προσέλκυση νέων πελατών κυρίως από τις ευρωπαϊκές αγορές. Για πρώτη φορά σε ένα μοντέλο της Skoda οι σχεδιαστές έχουν χρησιμοποιήσει πλευρικό αερόσακο τύπου Head-Thorax για την προστασία των κεφαλιών αλλά και του θώρακα τόσο του οδηγού όσο και του συνοδηγού και σε συνδυασμό με άλλα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας το νέο Citigo παρέχει κορυφαία προστασία για την κατηγορία του. Επιπλέον η ενεργητική ασφάλεια είναι σημαντικά εμπλουτισμένη από το καινούργιο σύστημα υποβοήθησης πέδησης “City Safe Drive” το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα μέχρι 30Km/h και ο τοποθετημένος στο μπροστινό παρμπρίζ αισθητήρας laser αναγνωρίσει κίνδυνο πρόσκρουσης. Μαζί με το VW UP! το νέο Citigo αποτελεί το μοναδικό αυτοκίνητο στην μικρή κατηγορία που προσφέρει αυτή την αυτοματοποιημένη λειτουργία ακινητοποίησης οχήματος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Δύο νέοι 3κύλινδροι κινητήρες βενζίνης 1,0lt που αποδίδουν 60hp και 75hp θα είναι διαθέσιμοι στο λανσάρισμα του νέου Citigo. Στην έκδοση Green Tec η μέση κατανάλωση δεν θα ξεπερνά τα 4.2l/100km ενώ οι εκπομπές ρύπων θα φτάνουν τα 97gr CO²/Km.






Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...