Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

17ο rally sprint Λ.Α.Μ.Α.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λ.Α.Μ.Α. που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της λέσχης, αποφασίστηκε για τον αγώνα (4η Δεκεμβρίου 2011) η αλλαγή της ονομασίας του αγώνα από 17ο rally sprint Αμφίκλειας σε 17ο rally sprint Λ.Α.Μ.Α., προστίθεται η διευκρίνηση ότι πρόκειται για την διαδρομή ΤΙΘΟΡΕΑΣ-ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ και ωσαύτως αλλάζει τουτέστιν η φορά της ειδικής του αγώνα. Η αλλαγή αυτή έγινε μετά από την επίσκεψη στην ειδική του Προέδρου της λέσχης μετά του Παρατηρητή της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, για λόγους πρόσθετης ασφάλειας των αγωνιζόμενων.

Συνέχεια αλλαγών ως εξής:

Αλλάζει η ώρα του τεχνικού ελέγχου το Σάββατο από 14.00 σε 14.30 με λήξη παρουσίας των αγωνιστικών την 17.00 μ.μ. Αλλάζει επίσης η ώρα εκκίνησης την Κυριακή του 1ου αγωνιστικού από 10.00 π.μ. σε 10.30 π.μ, του 2ου αγωνιστικού από 12.00 σε 12.30 μ.μ. καθώς και η ώρα απονομής από 14.30 μ.μ. σε 16.00 μ.μ. Λόγω της αλλαγής της «φοράς» του αγώνα από Τιθορεα σε Αμφικλεια δεν θα υπάρχουν επιβραδύνσεις στην ειδική. Ο αγώνας θα είναι 2ss δηλαδή θα «τρέξουν» τα πληρώματα την ειδική 2 φορές.

Για τα πληρώματα τα οποία θα θελήσουν να συμμετάσχουν από την Βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία-Θράκη) με απόφαση του Δ.Σ. θα καταβληθεί μόνο το παράβολο συμμετοχής (60 ευρω) αφού το υπόλοιπο ποσό των 140 ευρω παρέχεται σαν βοήθεια σ’ αυτά. Αποφασίστηκε μια extra απονομή στα δηλωμένα αυτοκίνητα Ν2 (υπό την προϋπόθεση της ύπαρξης πάνω από 5), άσχετα με την απονομή των 1401-1600 c.c. Αποφασίστηκε απονομή στα συμμετέχοντα ιστορικά αυτοκίνητα με την αμέριστη συμπαράσταση του Σ.Ι.Σ.Α.

Η ειδική θα είναι πλήρως επανδρωμένη από πτυχιούχους κριτές και φύλακες για να υπάρχει πλήρη ασφάλεια για τα πληρώματα και αποφάσεις και κρίσεις μη αμφισβητούμενες. Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την λέσχη της Λιβαδειάς (Α.Λ.Φ.Α.Λ.) με την βοήθεια της οποίας θα προσπαθήσει να υλοποιήσει έναν ακόμα αγώνα επιτυχημένο όπως οι 16 προηγούμενες διοργανώσεις της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...