Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέος εξαιρετικός κινητήρας 1.6 Diesel για το Nissan QASHQAI 4X2 & 4X4

Σε μία περίοδο όπου το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού προς στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα αυξάνεται με έντονους ρυθμούς, η Nissan συμπληρώνει ιδανικά την οικογένεια των QASHQAI με την εισαγωγή σε αυτήν ενός νέου υπερτροφοδοτούμενου πετρελαιοκινητήρα 1.600 κ.εκ.

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας 1.6 Diesel επιτυγχάνει εντυπωσιακές επιδόσεις, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας και των τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτει. Με απόδοση...
130 ίππων στις 4.000 σ.α.λ. και ροπή που αγγίζει τα 320 Nm στις 1.750 σ.α.λ., επιτυγχάνεται μια μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις 4.9lt/100km για τις 5-θέσιες εκδόσεις 4Χ2 και 5.1lt/100km για τις 7-θέσιες εκδόσεις 4Χ2.

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας εναρμονίζεται με την νεότερη οδηγία καυσαερίων EURO V και θα διατίθεται στις 5-θέσιες (QASHQAI) αλλά και στις 7-θέσιες (QASHQAI+2) εκδόσεις, με κίνηση στους εμπρός (4Χ2) ή στους 4 τροχούς (4Χ4) και με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.

Τώρα, με την έλευση αυτού του νέου εξαιρετικού κινητήρα 1.6 Diesel, η γκάμα του QASHQAI γίνεται ασυναγώνιστα πλήρης. Οι υποψήφιοι αγοραστές του QASHQAI μπορούν πλέον να επιλέξουν ανάμεσα σε κινητήρες 1.5, 1.6 και 2.0 Diesel, καθώς και τους γνωστούς ασυναγώνιστους κινητήρες βενζίνης 1.6 & 2.0 λίτρων.

Οι εκδόσεις diesel του QASHQAI προσφέρονται σε άκρως ελκυστικές τιμές, με ιδιαίτερα αυξημένες εκπτώσεις. Χαρακτηριστικά, οι τελικές τιμές για τα QASHQAI 1.5 & 1.6 Diesel, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινούν από τις 19.130€ & 21.330€ αντιστοίχως, με εκπτώσεις που αγγίζουν τα 1.500€.

Τις άκρως δελεαστικές προσφορές για το σύνολο της γκάμας του Nissan QASHQAI, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...