Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρωταθλητής Ε1 ο Γιάννης Παυλίδης και η Husqvarna για το 2011

Η νίκη του Γιάννη Παυλίδη (Husqvarna, #198) στην κατηγορία Ε1 του τελευταίου αγώνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro 2011, ολοκλήρωσε με επιτυχία μια αγωνιστική χρονιά η οποία φέρνει άλλο έναν τίτλο για την Husqvarna ΤΕ 250, άλλο έναν πανελλήνιο τίτλο για τον Γιάννη Παυλίδη, τον δεύτερο μετά το 2009.

Ο αγώνας φιλοξενήθηκε στην Κορυσσό, λίγα λεπτά από την πόλη της Καστοριάς και ο καλός αλλά αρκετά κρύος καιρός υποδέχθηκε αθλητές και θεατές. Οι δυο ειδικές διαδρομές του αγώνα λίγα λεπτά από τα paddocks του αγώνα ήταν...
ιδανικά στημένες ενδιάμεσα από δυο πλαγιές, μέσα σε δάσος, δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Τα θεαματικά περάσματα και η δυσκολία της διαδρομής βοήθησαν τον Γιάννη Παυλίδη να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και πάνω στην τετράχρονη Husqvarna ΤΕ 250 να «γράψει» απίθανους χρόνους, οδηγώντας στο όριο.

Ο νεαρός πρωταθλητής, ο οποίος παράλληλα υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε πολύ δυνατά χωρίς να κινδυνέψει να χάσει την πρωτοπορία σε κανένα σημείο του αγώνα. Ήταν τόσο γρήγορος που ουσιαστικά αγωνιζόταν κόντρα στην γενική κατάταξη του αγώνα στην οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Δημήτρη Βαγγελάκο, προσπερνώντας τον πρωταθλητή γενικής για το 2011 Βασίλη Σιαφαρίκα.

Γιάννης Παυλίδης “Πολύ ωραίος αγώνας, απλή διαδρομή απαιτητική και δύσκολες ειδικές διαδρομές. Μεγάλη διαφορά της θερμοκρασίας το πρωί, με ζέστη προς το μεσημέρι. Χάρηκα για την νίκη μου αλλά και για τις συμμετοχές του αγώνα. Το 2011 ήταν πολύ ωραία χρονιά για εμένα και την ομάδα μου. Είχα την υποστήριξη από την BMW – Husqvarna, Superbike Service, Ok Wheel, 3p Racing, Τζωρτζώπουλο Sidi, Shoei, Sinisalo και Six Days.

Είμαι ευγνώμων για όλους όσους με στήριξαν, αλλά και για τους γονείς μου και τα αδέρφια μου που με ακολούθησαν στους αγώνες και στήριζαν κάθε μου προσπάθεια. Η μοτοσυκλέτα μου, Husqvarna TE 250 συνέβαλε στον φετινό τίτλο, καλοστημένη και αξιόπιστη, ήταν το ιδανικό εργαλείο για την νίκη-πρωτάθλημα στην κατηγορία Ε1. Ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι εξίσου πετυχημένη και θα ήθελα να παραμείνω στην μικρή κατηγορία Ε1.”

Αποτελέσματα κατηγορίας E1, 8ος αγώνας Καστοριά.
1. Γιάννης Παυλίδης, Husqvarna , 50:36.092
2. Αλέξης Ζώρας, +1:50.202
3. Γιώργος Μανωλίδης, +2:48.217

Τελική βαθμολογία Ε1
1. Γιάννης Παυλίδης, Husqvarna – 191 βαθμοί (Πανελλήνιος πρωταθλητής 2011)
2. Αλέξης Ζώρας – 152 βαθμοί
3. Γιώργος Μανωλίδης – 126 βαθμοί

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...