Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kosmocar Luxury Hire: Νέα υπηρεσία ενοικίασης σπορ & πολυτελών αυτοκινήτων

Η Kosmocar Luxury Hire είναι η νέα δραστηριότητα της Kosmocar A.E., στον τομέα της ενοικίασης αυτοκίνητων. Στόχος της Kosmocar Luxury Hire είναι να προσφέρει πρόσβαση σε σπορ και πολυτελή αυτοκίνητα των εταιρειών που η Kosmocar αντιπροσωπεύει.

Η εντυπωσιακή τεχνολογία και οι καταιγιστικές επιδόσεις αυτοκινήτων, όπως το εξωτικό Audi R8, τα πολυτελή...
Audi A8 και Volkswagen Phaeton, το πανίσχυρο Audi S5, το δυναμικό VW Scirrocco R, τα παντός δρόμου Volkswagen Touareg Hybrid και Audi Q7 και πολλά άλλα γίνονται για πρώτη φορά διαθέσιμα σε ένα ευρύ κοινό που αποζητά την οδηγική απόλαυση με την ασφάλεια και τη σιγουριά που προϋποθέτουν η εμπειρία και οι δυνατότητες της Kosmocar.

Την ξεχωριστή θέση της Kosmocar Luxury Hire ενισχύει η δυνατότητα ενοικίασης και αυτοκινήτων της Bentley, τα οποία επάξια αντιπροσωπεύει η Kosmocar στην Ελλάδα από το 2006. Η επαφή με την αξεπέραστη χειροποίητη κατασκευή και την απαράμιλλη ποιότητα και πολυτέλεια των μοντέλων της φημισμένης βρετανικής μάρκας προσφέρει μια πραγματικά διαφορετική και σίγουρα πρωτόγνωρη εμπειρία! Αυτό είναι που κάνει την Kosmocar Luxury Hire μοναδική.

Οι πελάτες της Kosmocar Luxury Hire εξυπηρετούνται από την Bentley Athens, στο Μαρούσι. Κι αυτό προκειμένου να απολαμβάνουν υπηρεσίες και εξυπηρέτηση ανάλογες με εκείνες στις οποίες έχουν συνηθίσει οι πελάτες της Bentley.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.kosmocarhire.gr ή επικοινωνήστε με την Kosmocar Luxury Hire στο 210-9981222.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...