Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κορυφαία διάκριση του Insignia σε Γερμανική έρευνα αξιολόγησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Το Opel Insignia είναι το καλύτερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στη μεσαία κατηγορία σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο Γερμανικός οργανισμός τεχνικού ελέγχου ‘GTÜ’, και δημοσίευσε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η στατιστική ανάλυση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για το 2012 επιβεβαιώνει ότι το Insignia είναι Νο1 σε ποιότητα στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας ενός – τριών ετών. Αντικείμενο της έρευνας είναι η μέτρηση και αξιολόγηση της αντοχής των μεταχειρισμένων οχημάτων.

Η έρευνα του GTÜ για το 2012 βασίστηκε...
σε ένα δείγμα πέντε εκατομμυρίων και πλέον γενικών ελέγχων που διεξάγονται σε 240+ διαφορετικά brands κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας. Από τη διαδικασία προκύπτει μία κατάταξη όπου αναφέρονται καθαρά τα υπέρ και τα κατά όλων των οχημάτων. Το Opel Insignia διακρίθηκε σε όλες τις κατηγορίες.

Ο επικεφαλής του ‘GTÜ’, Rainer de Biasi, δήλωσε: «Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του Insignia αναδείχθηκε κατά τη διάρκεια των γενικών ελέγχων». Και πρόσθεσε: «Αν και νέα άφιξη στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, το Insignia είναι αναμφισβήτητα νικητής της μεσαίας κατηγορίας». Οι κινητήρες του Opel Insignia έχουν βελτιωθεί πολύ με γνώμονα την απόδοση καυσίμου. Ο βενζινοκινητήρας 1.4 Turbo ecoFLEX Insignia είναι ο πιο οικονομικός στη μεσαία κατηγορία. Ο σύγχρονος κινητήρας παράγει 103 kW/140 hp. Ο 1.4 l καταναλώνει μόλις 5,7 l για μία διαδρομή 100 km, δηλαδή δύο λίτρα λιγότερο από τον προηγούμενο κινητήρα 1.8 l, ομοίως με 140 hp. Οι εκπομπές CO2 μειώθηκαν ανάλογα - συγκεκριμένα κατά 45g/km στα 134g/km. Στη γκάμα πετρελαιοκινητήρων ξεχωρίζει ένας νέος, πιο αποδοτικός 2.0 CDTI ecoFLEX με 118kW/160hp που εκπέμπει μόνον 115g/km CO2 και καταναλώνει 4,3 l / 100 km.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...