Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BRIDGESTONE: Οι κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν ελαστικά Bridgestone Run-Flat

Η Bridgestone παρουσίασε την έκδοση Run-Flat του κορυφαίου σπορ ελαστικού υπέρ υψηλών επιδόσεων Potenza S001 UHP, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε 4 διαστάσεις, στις σειρές 40 - 55. Το νέο Bridgestone Potenza S001 RFT συνδυάζει τα σπορ χαρακτηριστικά του S001 με την υψηλού επιπέδου ασφάλεια και αναπαυτικότητα της τελευταίας τεχνολογίας Run-Flat της Bridgestone.

Τα ελαστικά Run-Flat της Bridgestone τώρα τοποθετούνται σε όλες τις σειρές BMW και Mini στην Ευρώπη, εκτός από τον μεγάλο αριθμό μοντέλων Audi, Mercedes, Lexus και Volkswagen. Επίσης, πολλά κορυφαία σπορ αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με ελαστικά Run-Flat Bridgestone, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Ferrari, Maserati και Porsche.

Ασφάλεια και ηρεμία

Με τα Run-Flat ελαστικά της Bridgestone, οι οδηγοί, σε περίπτωση ολικής απώλειας του αέρα πίεσης, μπορούν να συνεχίσουν την οδήγηση τους για ακόμα...
80 χλμ, με ταχύτητα έως 80 χλμ/ώρα. Με αυτόν τον τρόπο, η συνέχεια της διαδρομής εξασφαλίζεται με ασφάλεια, έως ότου ο οδηγός φτάσει σε ένα βουλκανιζατέρ ή σε κάποιο χώρο, όπου μπορεί το ελαστικό να αντικατασταθεί. Η αλλαγή ελαστικού σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο αποτελεί πια παρελθόν.

Τώρα ακόμα περισσότερη αναπαυτικότητα

Η τελευταία γενιά των Run-Flat ελαστικών της Bridgestone παρέχει ένα επίπεδο αναπαυτικότητας αντίστοιχο με εκείνο των κλασικών ελαστικών. Αυτό κατέστη δυνατόν μέσω της εξέλιξης της πρωτοποριακής τεχνολογίας “ελέγχου της θερμότητας ”– που περιλαμβάνει ένα πολυμερές τεχνολογίας NanoPro-Tech™, το οποίο μειώνει την θερμότητα της εσωτερικής τριβής καθώς και της καινοτόμου τεχνολογίας Ψύξης μέσω Πτερυγίων γόμας, η οποία διατηρεί τα πλαϊνά σε χαμηλά επίπεδα θερμότητας, επιτρέποντας στους μηχανικούς της Bridgestone να μειώσουν την ακαμψία των πλαϊνών των ελαστικών Run-Flat. Αυτές οι τεχνολογίες εφαρμόζονται αμφότερες συστηματικά σε όλες τις διαστάσεις ελαστικών. Η χρήση τους εξαρτάται από το προφίλ του ελαστικού και την προτίμηση στην αναπαυτικότητα των κατασκευαστών αυτοκινήτων ανά περίπτωση.

“Τα ελαστικά Run-Flat της Bridgestone έχουν πλέον αποκτήσει μία ιδανική ισορροπία επιδόσεων και αναπαυτικότητας, γεγονός το οποίο τα καθιστά άμεσα συγκρίσιμα με τα κλασικά ελαστικά ” δηλώνει ο Franco Annunziato, Διευθυντής Ποιότητας και Αντιπρόεδρος Τεχνολογικού Τμήματος στην Bridgestone Europe. “Αυτό ανοίγει τον δρόμο επέκτασης της χρήσης των ελαστικών Run-Flat σε όλους τους οδηγούς.”
[BRIDGESTONE]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...