Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

8ο Concours d’Elegance 2011

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 πάνω από 100 διαγωνιζόμενα οχήματα συγκεντρώθηκαν στη Μαρίνα Ζέα για την εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ, σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων» και την «Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσικλέτας», «ΦΙΛΠΑ – 8ο Concours d’Elegance 2011».

Συνολικά έλαβαν μέρος 90 αυτοκίνητα, 10 στρατιωτικά / φορτηγά και 30 μοτοσικλέτες. Στα Καλλιστεία παίρνουν μέρος οχήματα τα οποία βρίσκονται σε...
άριστη κατάσταση και όσο το δυνατόν πιο κοντά στην μορφή που είχαν όταν βγήκαν από το εργοστάσιο τους. Και αυτά είναι και τα σημεία στα οποία διαγωνίζονται. Περήφανοι οι ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών παρουσίασαν στους κριτές την μεγάλη τους «αγάπη» και την δουλειά που έχει κάνει ο καθένας για να φέρουν το όχημα στην κατάσταση αυτή.

Με την ευκαιρία του καλού καιρού πολλοί επισκέπτες μπόρεσαν να δουν από κοντά αυτοκίνητα καθημερινά της εποχής, στρατιωτικά, φορτηγά και μοτοσικλέτες που κάποτε κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Ελλάδας και όχι μόνο, καθώς υπήρχαν και δείγματα sport αυτοκινήτων της δεκαετίας του 50’ με νίκες σε ιστορικούς αγώνες της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η απονομή των βραβείων έγινε στο χώρο του Pisina Cafe ενώ ήταν μαζί μας και κινητή μονάδα του Συλλόγου Χαμόγελο Του Παιδιού.

Τα τρία πρώτα οχήματα με την καλύτερη εμφάνιση ήταν τα παρακάτω:
  1. FIAT ABARTH ZAGATO 750 του 1958
  2. BANDINI SPORT SILURO του 1955
  3. FORD GRANADA GHIA του 1982.
Με την υποστήριξη της ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑ Α.Ε. και του Pisina Cafe έλαβε χώρα μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, που διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά, και κάθε χρόνο η οργανωτική της επιτροπή ανεβάζει τον πήχη της αρτιότητας μιας τέτοιας εκδήλωσης στη χώρα μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...